Bezárás

Bajánsenye, Vas megye

Eladó lakóövezeti telek
Videó elérhető
Telekterület 4 458 m²
Ár 2,2 millió Ft
  • Térkép
Bánhegyi Attila
06 20 918 ···
Kormorán Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Az eladó építési telek az őrségi település belterületén, a Petőfi utcában található. Az ismerten szép környezet, a táj sajátos hangulata kellemes életérzést, nyugalmat ad. A Kerka vizéből felduzzasztott halastó a község keresett pihenőhelye, az ingatlantól néhány perc alatt elérhető.
A közművek közvetlenül az útról telepíthetőek. (Lásd a képgalériában a közműtérképet!) A telek nagysága több lehetőséget kínál; az otthonteremtés mellett gazdálkodásra is alkalmas, a jövőt tervezni a tágas terület megosztásával is lehet.
A fent jellemzett telek (szemközti) szomszédságában, a Petőfi utca másik oldalán, két külön helyrajzi számon nyilvántartott, egymás mellett elhelyezkedő telkeit szintén eladásra kínálja a tulajdonos! Gazdálkodásra alkalmasak. A két - 616 nm-es illetve 596 nm-es - szomszédos terület összevonással beépíthető telekké alakítható. (A három Petőfi utcai telek elhelyezkedését lásd a képgalériában a térképen!)
A negyedik eladó 622 nm-es belterületi telek kissé távolabb helyezkedik el. Gazdálkodásra ez is kiválóan alkalmas. (Fekvését, elhelyezkedését lásd a képgalériában a jelölt közműtérképen!)
Az ingatlanok külön-külön, illetve együtt is megvásárolhatóak. Rugalmas egyeztetési lehetőség!
Ne felejtse el megtekinteni az ingatlanok szemléjéről készült bemutatóvideót! (Kattintson fentebb a kék szövegre, a start jelre!)
További információk beszerzéséért keresse irodánkat!


Kapcsolat a hirdetővel

06 20 918 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk