Bezárás

Baja, Belváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 123 m²
Ár 28 millió Ft
  • Térkép
Büki Károly
06 70 600 ···
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Amennyiben Ön egy jó befektetést keres Baja belvárosában, NE IS KERESSEN TOVÁBB, ez a 123 m2-es ingatlan egy tökéletes választás erre a célra!
Ezzel az ingatlannal olyan előnyhöz jut, mint nagyon kevesen.
Az épület Baja központjában, a város egyik legforgalmasabb utcájában található, a közelben szinte mindent el tud intézni, a telken belül viszont nyugodt, családias légkör fogadja. Ritka ez a párosítás, hogy központi helyen van az ingatlan, mégis csendes környezetet biztosít.
Az üzlethelyiséget bármilyen termékkel fel lehet tölteni, hiszen 2 tágas, eladótérrel, külön raktárral és fürdőszobával van felszerelve.
Nem csak üzlethelyiség található a telken, hanem az épülettel egybeépítve, 2 lakás is ki van rajta alakítva, melynek külön első és hátsó kertje is is van.
Az épületnek az összes ablaka rálátást biztosít az egész udvarrészre, ahonnan csodálhatja a kertben virágzó növényeket és természetesen felügyelheti a kertben játszó gyermekeit és házikedvenceit is.
A kert hátsó részében található egy teraszrész, ahol madárcsicsergés és a virágok finom illata mellett tudja elfogyasztani a reggeli kávéját. A terasz mellett található még egy kemence is, ahol nagyon finom húsokat, zöldségeket, akár kelt tésztákat és pizzákat tud készíteni, meglepve ezzel családját és barátait. 
Gondoljon csak bele, mennyire örülnének az esti grillezéseknek, amelynek ínycsiklandozó illatára a szomszédok nyála is kicsordul.
Kerti szerszámait, kinti eszközeit sem kell féltenie, ugyanis a lakással egybeépítve található több tároló is, ahol nyugodt szívvel elhelyezheti őket a kerékpárok és a fűnyíró mellett. Továbbá az ingatlanhoz tartozik még egy padlás és az egyik lakás alatt 2,5 méter belmagasságú pincehelyiség is.
További előnyt jelent Ön számára, hogy sem a lámpákra, sem a vezetékekre, sem pedig az üzlethelyiségben levő műanyag nyílászárókra nem kell költséget fordítania, ugyanis nemrégiben lettek kicserélve, modernizálva.
Az utca elején megtalálható a központi buszmegálló, számos üzlethelyiség, drogériák és több neves szakközépiskola is. 
Az ingatlantól 5 perc alatt, tömegközlekedés nélkül el tud jutni akár a kórházig, akár a Dunapart melletti Szentháromság térig, ahol számos kávézót és további üzlethelyiségeket talál. Ezen a helyszínen az év minden időszakában több eseményt, fesztivált rendeznek, ráadásul az útvonal tökéletesen alkalmas, egy reggeli edzés útvonalhoz is, egy délutáni kutyasétáltatáshoz, vagy egy hétvégi piknikezéshez a gyermekekkel.
Baján, illetve Szegeden üzlethelyiség beszámítása lehetséges, ahol biztosított a parkolási lehetőség.
Ezt a kiemelkedő lehetőségekkel ellátott ingatlant, az eladásra szánt idő rövidsége miatt, ÁRON ALUL VÁSÁROLHATJA MEG! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Kapcsolat a hirdetővel

Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Az iroda összes hirdetése
06 70 600 ···
Üzenetet küldök