Baj, Petőfi Sándor utca

Eladó családi ház
Baj, Petőfi Sándor utca
Alapterület
190 m²
Telekterület
3399 m²
Szobák
6
Közvetítői azonosító: COM H007293
Azonosító: 32363758
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Komárom- Esztergom megyében, Bajon kínálunk megvételre egy lehetőségekkel teli családi házat!

Baj községe minden tekintetben élhető mindennapokat kínál lakosai számára. Német nemzetiségű falu lévén a bölcsőde, az óvoda, illetve az általános iskola is kéttannyelvű. Ezentúl hivatal, posta, vegyesboltok, orvosi rendelő, buszmegálló, vasútállomás, továbbá számos sportolási lehetőség áll rendelkezésünkre.

Az előkert részeként egy 113 m2-es melléképülettel találkozhatunk, mely 3 autó kényelmes parkolását biztosítja, ugyanakkor magában foglal több mellékhelyiséget is. Ipari áram vételi lehetőséget is itt találunk. Ezentúl egy 4 m3-es szikkasztó, illetve egy terméskőből kirakott kút is megtalálható. A kert hátsó részében egy könnyűszerkezetes épület található, mely eredetileg fedett szénatárolóként, lóistállóként szolgált. Ezzel az első telek végéhez értünk (1989 m2). A folytatás egy külön helyrajzi számmal bíró telek (1410 m2), mely általános mezőgazdasági besorolású. Kiváló alapként szolgálhat családi gazdaság működtetésében, ugyanakkor állattartásra is hasznosítható.

Az ingatlan 2000-ben készült el ma látható formájában. Elsődleges fűtési rendszere gáz cirkó, radiátor szerelvényekkel. Ezentúl szintenként egy- egy kandalló is helyet kapott a nappali helyiségekben. A tetőtér megközelítése külső, udvari bejáraton át történik. Kialakítása révén rendkívül tágas, világos terek jellemzik. Összkomfortos felszereltségű, így két generáció együttélésére kifejezetten alkalmas lehet az ingatlan. Roppant hatékony energetikával rendelkezik, rezsiköltsége nem több, mint egy panellakásé! Ablakai DNY-i fekvésűek. Apex távfelügyelet hivatott a biztonságot szolgálni.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel