Bezárás

Baj, Petőfi Sándor utca

Eladó családi ház
Virtuális séta
Alapterület 190 m²
Telekterület 3 399 m²
Szobák száma 6
  • Térkép
Markotics Bence
06 30 651 ···
Phoenix ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 1981-2000 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko), egyéb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Komárom- Esztergom megyében, Bajon kínálunk megvételre egy minőségi családi házat!


A község központjában helyezkedik el. Lehetőség szerint egy hangulatos gang fogad minket, s vezet a bejárathoz, illetve gépkocsival történő behajtás esetén viacolorral burkolt, tujákkal szegélyezett, zöldben pompázó látkép tárul elénk.

Az előkert részeként egy melléképülettel találkozhatunk, mely 3 autó kényelmes parkolását biztosítja, ugyanakkor magában foglal több mellékhelyiséget is. Hasznos alapterülete 113 m2. Ipari áram vételi lehetőséget is itt találunk. Ezentúl egy 4 m3-es szikkasztó, illetve egy terméskőből kirakott kút is található. A kert hátsó részében egy könnyűszerkezetes épület található, mely eredetileg fedett szénatárolóként, lóistállóként szolgált. Ezzel az első telek végéhez értünk (1989 m2). A folytatás egy külön helyrajzi számmal bíró telek (1410 m2), mely általános mezőgazdasági besorolású. Kiváló alapként szolgálhat családi gazdaság működtetésében, ugyanakkor állattartásra is hasznosítható.

Az ingatlan 2000-ben készült el ma látható formájában. Sávalapra épült, falazata 38-as porotherm tégla, továbbá hornyolt cserépfedéssel rendelkezik. 5 légkamrás, Kömmerling típusú ablakok, illetve 5 ponton záródó bejárati ajtó került beépítésre. A földszinti beltéri ajtók borovi fenyőből készültek. Elsődleges fűtési rendszere gáz cirkó, radiátor szerelvényekkel. Ezentúl szintenként egy- egy kandalló is helyet kapott a nappali helyiségekben.

A tetőtér megközelítése külső, udvari bejáraton át történik. Előszoba gyanánt a mosókonyha, illetve a kazánház helyisége fogad minket, illetve innen közelíthetjük meg a borospincét is. Az emelet rendkívül tágas, világos terekkel rendelkezik. Ahogy a földszint, úgy a tetőtér is összkomfort fokozatú, így külön- külön is teljes értékű ingatlanként szolgálnak. Ezzel biztosítva két generáció gondtalan együttélését. A méretpontos helyiséglista megtalálható alaprajz formájában a hirdetés képei között!

Az ingatlan rendkívül kedvező energetikával rendelkezik. Rezsiköltsége nem több, mint egy panellakásé! Ablakai DNY-i fekvésűek. Apex távfelügyelet hivatott a biztonságot szolgálni.

Baj községe minden tekintetben élhető mindennapokat kínál lakosai számára. Német nemzetiségű falu lévén a bölcsőde, az óvoda, illetve az általános iskola is kéttannyelvű. Ezentúl hivatal, posta, vegyesboltok, orvosi rendelő, buszmegálló, vasútállomás, továbbá számos sportolási lehetőség áll rendelkezésünkre.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 651 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk