Bágyogszovát, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó családi ház
Bágyogszovát, Győr-Moson-Sopron megye
Alapterület
105 m²
Telekterület
895 m²
Szobák
3
Közvetítői azonosító: COM 300902
Azonosító: 31918916
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
egyéb kazán
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Otthonos családi ház Bágyogszováton
Bágyogszovát.
Röviden: Győr-Moson-Sopron megyében M85 mellett 3 km-re, Csorna 11,5 km, Győr 33 km. 1300 lakos, fejlett infrastruktúrával. Ovi-suli van. Élelmiszer alapellátás, hentes, cukrászda, Pizzéria, de ma már úgyis mindent bevásárlóközpontokban veszünk. Csornán minden van.
Bővebben:
Ház a főút mellett, 25 méternél szélesebb utcafrontos, 895 nm telken. Épületet belülről szigetelték. Karton és fal közé rakták be az 5 centis kőzetgyapotot. Szokatlanul nagy, vagy inkább hatalmas közösségi tereket hoztak létre a belső falak részleges elbontásával. Falnyílások extrém mérete miatt dupla acél „I” gerendákat használtak áthidalónak. A funkcionális terek ugyan elválasztódnak, de mégis konyhával együtt 70 négyzetméter feletti egybefüggő légtér keletkezett. Ezen felül két szoba van még. Egy 25,5 nm-es utca felé néző nagyszoba, és a gyerekeknek egy 9,5 nm-es kicsi. A fürdő burkolása még nincs készen. Ez majd az új tulajdonosra vár, az ő ízlése alapján.
Fűtés jelenleg vegyes kazánról működik, mindenhol radiátorok ontják a meleget.
A helyiségek mögött, az „L” alakú épület ölelésében közel 60 nm a másik egybefüggő terület, a fedett terasz. A nagy társasági életet élő családoknak nem okoz ebben a házban összejönni. Akár télen bent a házban, akár nyáron a teraszon le tud ülni 20-30 ember.
Telket telekmegosztással hozták létre, jelenleg gazdálkodásra nem alkalmas mérete miatt, de megvásárolható előző tulajdonostól a régen egy területként funkcionáló hátsó rész. Igy összesen mintegy 4000 nm állna rendelkezésre. Ez a terület jelenleg már vágásra érett akáccal van betelepítve.
Házat nem veszük webshopban. Hívjon, megmutatom. Ha szereti a tágas tereket, nyomasztja a bezártság, akkor tetszeni fog. Ha csak a városból akar kiköltözni, pázsitfű, medence-trambulin, garázs 2-3 kocsinak, akkor is érdemes megfontolni. Hátsó területtel együtt önellátó gazdálkodó is lehet. Vagy mást, esetleg ipari területet, bányát, felhőkarcolót szeretne? Hívjon, az is van tarsolyunkban!
Irányár 23.490.000 Ft
Amennyiben az Bágyogszováti családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. . Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.) \n
A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel