Bezárás

Bag, Kiskőrös utca 11.

Eladó családi ház
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 85 m²
Telekterület 248 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
  • Térkép
06 30 311 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Rezsiköltség 200 000 Ft/hó
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Belépve az ajtón rögtön megérkezünk az elő szoba + közlekedőbe, ahol új nyílászárók vannak, illetve a mennyezetet spot lámpák díszítik nagyobb fényt adva! Új járólapok lerakása történt meg.
Rögtön jobbra egy nagy és tágas konyha ahol szintén új járólap van, normál állapotú használt konyha bútorral. Szintén szemben állva jobbra található egy kisebb szoba amin át lehet járni egy másik szobába, tehát két szoba egybe nyílik a konyhából, mind a két szobában új nyílászárók vannak. A belső szoba volt a gyerek szoba a festésből láthatóan, ami redőnnyel felszerelt.
Vissza térve az előszoba + közlekedőbe haladva tovább van egy lépcső abból nyilva jobbra van egy fürdő ablakkal redőnnyel káddal és külön zuhanyzóval. Egy vadonatúj bosch villany kazán szolgáltatja a fűtést, a meleg vizet pedig egy villany bojler adja. A fürdőben még wc található.
A fürdő mellett szintén jobbra egy nagy és tágas szoba található. Be lehet rendezni nyugi szobának vagy mozi szobának vagy bárminek hiszen nagy, úgyhogy csak meg kell álmodni az új funkcióját. A ház hátsó részein is új nyílászárók találhatóak redőnnyel ellátva. Minden helyiség radiátorral felszerelt.
A hátsó kertből nyílik egy akkora méretű pince mint amekkora a hátsó szoba, elég nagy és tágas. Penész mentes, száraz, hűvös a pince. A kert is elég nagy, szépen kialakítható az egyik része sutogeteshez illetve medencét fel lehet állítani vagy ültetni virágokat, zöldségeket.
Az egész házban villanyhálózat lett cserélve. A hideg bejövő víz 5 rétegű csővel van újra húzva. Új kapcsolók és konnektorok, műanyag nyílászárók. Riasztó is lett telepítve így minden téren biztonságban érezheti magát. A ház vegyes falazatú + tégla építésű, száraz pincével rendelkezik!
1 kocsi be állásra van lehetőség.
Nyugodt, rendes szomszédok, halk utca. Gyalogosan 3 percre van bolt, község háza, posta, iskola. Gyógyszertár nagyjából 10 percnyi sétával elérhető.
Irányár: 15M
Az ár alku képes készpénz esetén!
Csak vezetett szervizkönyves kisteherautót számítunk be 2014-től! Kevesebb olvasása

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 311 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk