Bezárás

Badacsonytördemic, Veszprém megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 600 m²
Ár 120 millió Ft
  • Térkép
Básti Mihály Lajos
06 70 946 ···

Eladó szálloda, hotel, panzió...

A Balatonhoz közel, Badacsonytördemicen kínálok megvételre egy jelenleg is működő, télen-nyáron egyaránt üzemelő, felújított, jelentős forgalommal bíró panziót.
A 600 négyzetméter alapterületű épület egy 1050 négyzetméteres telken fekszik, közel a helyi vasútállomáshoz, a tavat megkerülő kerékpárúthoz, az Országos Kéktúra útvonalához.
A földszinten 54 fő befogadására alkalmas étterem működik, természetesen melegkonyha-engedéllyel, de kialakításra került egy 30 fős kapacitással bíró borház, valamint nyári terasz is.
A wellness szerelmesei is megtalálják számításukat, ugyanis finn-, és infraszauna, sóbarlang, masszázs is rendelkezésre áll.
A tetőtérben nyolc, franciaággyal felszerelt szobát találunk, mindegyiket saját fürdőszobával.
Az udvaron tíz autó számára biztosított a parkolás.
Az ingatlan kitűnő állapotban van, hőszigetelt ablakokkal, padlófűtéssel, geotermikus hűtő-fűtő funkcióval, bazalt kerítéssel körbeölelve.

A tulajdonos a vételárba más, piacképes ingatlanokat is beszámít.

Bármilyen további felmerülő kérdés esetén készséggel állok a rendelkezésére, hívjon bizalommal, Básti Mihály (az esti órákban és hétvégén is szívesen dolgozom).
A vásárlók részére a közvetítés DÍJMENTES.
Amennyiben ingatlanvásárláshoz még előbb el kell adnia a saját lakását, házát, több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal, és rendkívül kedvező értékesítési feltételekkel állok szíves rendelkezésére – ráadásul saját kis cégem lehetővé teszi, így ÁFAMENTES KÖZVETÍTÉSI DÍJJAL DOLGOZOM!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 946 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?