Badacsonytördemic, Veszprém megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 600 m2
Azonosító: 32422384
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 946
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Leírás

Befektetők figyelmébe ajánlom!
A Balatonhoz közel, Badacsonytördemicen kínálok megvételre egy panziót.
Az összesen 600 négyzetméter alapterületű épület egy 1050 négyzetméteres telken fekszik, közel a helyi vasútállomáshoz, a tavat megkerülő kerékpárúthoz, az Országos Kéktúra útvonalához.
A földszinten 54 fő befogadására alkalmas étterem működik, természetesen melegkonyha-engedéllyel, de kialakításra került egy 30 fős kapacitással bíró borház, wellness részleg, egy önálló kis lakás, valamint nyári terasz is.
A tetőtér tavaly tűz áldozata lett, és kiégett, az alsó szint sértetlen maradt. Ennek következtében az ingatlan leendő tulajdonosa teljesen a saját elképzelésének, ízlésének megfelelően újíthatja fel a tetőteret. A tetőszerkezet felújítása, fedése a napokban készült el.
Az udvaron tíz autó számára biztosított a parkolás.
Az ingatlan hőszigetelt ablakokkal, padlófűtéssel, geotermikus hűtő-fűtő funkcióval rendelkezik, bazaltkerítéssel körbeölelve.
A feltüntetett ár irányár, jöjjön, nézze meg, és tegyen ajánlatot!
Bármilyen további felmerülő kérdés esetén készséggel állok a rendelkezésére, hívjon bizalommal, Básti Mihály (az esti órákban és hétvégén is szívesen dolgozom).
A vásárlók részére a közvetítés DÍJMENTES.
Amennyiben ingatlanvásárláshoz még előbb el kell adnia a saját lakását, házát, több mint tizenhét éves szakmai tapasztalattal, és rendkívül kedvező értékesítési feltételekkel állok szíves rendelkezésére – ráadásul saját kis cégem lehetővé teszi, így ÁFAMENTES KÖZVETÍTÉSI DÍJJAL DOLGOZOM

Tovább olvasom expand_more
Térkép Badacsonytördemic, Veszprém megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 216,67 ezer Ft/m²
Veszprém megye 397,59 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 216,67 ezer Ft/m²
Veszprém megye 397,59 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 946
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch