Badacsonytördemic, Újhegy

Eladó családi ház
Alapterület 160 m²
Telekterület 8 265 m²
Szobák száma 2 + 3 fél
131 350 € 42,94 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 441 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés cserépkályha, házközponti egyedi méréssel
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás utca, közterület
Badacsonytördemic külterületen, a nyugalmas hegyen, de faluközponthoz mégis közel (autóval 3 perc, gyalog 10 perc) magántulajdonostól eladó egy tényleg mesebeli, igen szerethető, értékes, különleges adottságú hegyi ingatlan. Családi okok miatt keresünk számára "megfelelő" új gazdát, aki értékeli és továbbfejleszti, amit mi nagy munkával és szeretettel befektettünk. Tulajdonképpen egy vállalkozást is eladunk vele:

- több generáció számára, vagy falusi szálláshely/turizmus/házkiadás vállalkozásra alkalmas (a Rodostó úton felfelé az országos Kék túra útvonal halad el)

- 1 db nagyobb (1+2 fél szoba, pince, konyha, nagy méretű fürdőszoba) - 2emelet

- 1 db kisebb (1+fél szoba, fürdőszoba, konyha) - 2 emelet, azaz 2 db ingatlan, egymástól teljesen független, mégis közel,

- valamint akár komoly gazdálkodásra, méhészkedésre alkalmas, jelenleg 12 éve teljesen vegyszermentes, permakultúrás, erdőkertes terület fűszernövényekkel, levendulással, fügefákkal, gyümölcsfákkal, akácossal, dísznövényekkel.
CSOK-nak utánajárok, lévén külterület gazdasági épület minősítés - hogyan lehet, lehet-e átminősíteni.
3G, 4G és erős profi wifi van.

2 helységes nagy műhely, pincék, fatároló, kinti budi :) is van. Mindkét házat méretes teraszok ölelik körbe, ahonnan a Hegy felé is és a naplemente, Keszthelyi hegylánc, Szent György hegy felé is van kilátás. A nagyobbik ingatlanban cserépkályha és minden helyiségbe beszerelt modern radiátor biztosítja a fűtést. A kisházban fatüzeléses kishályha egyelőre. Bojlerek adnak melegvizet. Csatornázva nincs. Vezetékes standard minőségű víz van.

A terület felső részéről pompás a panoráma. Nyugati fekvésű: csodás naplemente mozi van. Gyümölcsös telepítésére, gazdálkodásra, de pihenőhely kialakítására is alkalmas. Mókusokat, madarakat etetünk, itatunk, jó lenne, ha az új gazda is segítene rajtuk. Az árat alapos piackutatás után képeztük, csak egy határig alkuképes. Szeretettel várjuk telefonos egyeztetés után személyesen!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 441 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?