Bábolna, Dózsa György utca 5.

Eladó családi ház
Bábolna, Dózsa György utca 5.
Ár
27,5 millió Ft
Alapterület
95 m²
Telekterület
740 m²
Szobák
3
Azonosító: 32382753
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor)
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
utcai
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
van
Parkolás
udvari beálló

Leírás

Az ingatlan Bábolna városban, Győr várostól 30 km-re, az M1-es autópályától 5 km-re helyezkedik el. Az ingatlan a település központjához közel, de mégis csendes mellékutcában található. Az utca a sima aszfaltréteggel ellátott, járda kiépítve. A távolsági buszjárat megállója, illetve élelmiszerbolt pár perc sétára van a háztól. A településen óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta is működik.
Az épület az 1960-as évek végén épült téglából, minden közmű be van vezetve. A lakóház az utóbbi 10 év alatt kívülről jelentős felújításon esett át, a tető új cserépfedést kapott, valamint a határolófalak kívülről hőszigetelést kaptak. A belső állapotra a folyamatos karbantartás jellemző. Az épület földszintes, kis pincével. Az előszobából nyílik a hosszú közlekedő, ahonnan jobbra és balra nyílnak a helyiségek ( szobák, wc, konyha ), valamint a legvégén a fürdőszoba. A konyhán keresztül hátsó bejárathoz jutunk, ahol egy kamra is ki lett alakítva.
A lakóterület körülbelül 90 nm. A határoló falak és a válaszfalak is stabilak, fizikai elváltozás nem látható rajtuk. A födém stukatúr, szintén stabil, nem igényel felújítást. A nyílászárók az eredeti faablakok, korukhoz képest jó állapotúak. A villamoshálózat eredeti alumíniumvezetékes. A fűtést gázkonvektorok, cserépkályha és az egyik szobában egy kisebb fatüzelésű kályha biztosítja.
A ház belső állapota szépen karbantartott, világos. Műszakilag jelentős ráfordítás nélkül is azonnal lakható állapotban van. A lakószobákban parketta, a konyhában, fürdőszobában és előszobában járólap burkolat került lerakásra.
Az udvar körbekerített, rendezett, egy része füves, másik része betonozott. Melléképületek találhatók a telek jobb oldalán, a szomszéd felöl nemrég lettek újraszínezve.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély