Atkár, Heves megye

Eladó egyéb ipari ingatlan
Atkár, Heves megye
Alapterület
900 m²
Telekterület
22535 m²
Közvetítői azonosító: COM PT030548
Azonosító: 32125737
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb ipari ingatlan

Leírás

Heves megyében Atkár település ipari gazdasági területén lévő egykori TSZ majort ajánlok megvételre.

Rendkívül jól megközelíthető:
M3-as autópálya 7 km, vasútállomás (személy és teherforgalom – Nyíregyháza-Miskolc-Budapest vasútvonal) 3,6 km,encspusztai füves kis repülőtér 3 km.

A major egy nagy forgalmú főút mellett található: közvetlen a burkolt közútról nagy gépjárművek (kamion) behajtása ~ 67 méter széles telekre kialakítható. A ~300 m hosszú terület mellett egy földút található, az ingatlan erről is megközelíthető.

A 2,25 ha területen három felújítandó épület található:
egy zárt, ~ 500 nm-es belső osztott terű raktár épület, valamint kettő egyenként ~ 200 nm-es egyterű raktárépület.

Közművek: gáz a telken keresztül megy (szolgalmi jog bejegyezve), csatorna, villany az út túloldalán elérhető, hálózati vízre rákötési lehetőség 500-m-re.
A két épületcsoport közötti 1,2 ha terület alkalmas egy 500 kW-os, földre telepített napelem park kialakítására, a hálózati visszatáplálás kialakítása lehetséges.

A terület nem minősíthető belterületté, de a barna mezős beruházás számos lehetőséget kínál: élelmiszer- és agrár jellegű épület létesíthető, vagy a meglévő épületek ez irányú használata, illetve kialakítása lehetséges.#mezőgazdasági telephely #napelem park #raktár #ipari park #terménytároló #élelmiszer feldolgozó
Lépj kapcsolatba a hirdetővel