Aszófő, Rákóczi utca

Eladó szálloda, hotel, panzió
Aszófő, Rákóczi utca
Alapterület
300 m²
Közvetítői azonosító: COM T/09-98
Azonosító: 32451059
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Szalai Péter
Referens összes hirdetése
Balatoni Ingatlaniroda - Balatoni Ingatlanok Ingatlanirodája
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

Balatonfüred és Tihany közvetlen szomszédságában Aszófőn a templom közelében, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 4 apartman +1 lakásos, családi ház egyben eladó. A szálláshely befogadó képessége 12 fó, ágyak száma 7 db.

Az épület településen belüli elhelyezkedés: központi helyen, mégis távol a 71 főút zajától. A telek 1078 m2-es, szépen parkosított, árnyékot is adó gyümölcsfákkal beültetett. A kertben rendelkezésre áll egy épített medence, egy tornácos kerti sütögető épület.

Az egész épület jól átgondolt, igényes tervezésű, minőségileg magas fokon kivitelezett. A főépület 3 szintes. Az emeleten nettó 120 m2-es, nappali + 3 szobás tulajdonosi lakás található. A földszinten 3 apartman (3 x 30m2) amelyek tornácos rész felől közelíthetők meg. Minden apartman teljes felszereltséggel rendelkezik, természeten mindegyikhez önálló fürdőszoba és konyha sarok is tartozik. A 4. apartman (30 m2) a kert szintjén kapott helyett, a pinceszinten (82 m2) nagy tároló, gépészeti helyiség, garázs került kialakításra.
Az épület gépészete szintén ritkaság számba menően jól átgondolt: Az épület fűtést szintenként egy hőszivattyú illetve a hőleadást padló és mennyezet fűtés biztosítja A tető déli oldalán 5 Kw-os napelem rendszer, a apartmanokban beléptető rendszer a ház körül kamera rendszer, Szobánként távvezérelhető termosztátok, hővisszanyerő szellőztető rendszer. Átlagos rezsiköltség 25.000 Ft/hó!
Nem nagyon van ilyen a mai ingatlanpiacon: ritkaság számba menően átgondolt, kitalált és igényesen megépített szálláshely. Az emeleti szintről látható a Balaton.
Az ingatlan alkalmas tisztán befektetési célú vásárlásra, de még inkább ideális lehet állandó ott lakás melletti apartman kiadási tevékenységre. Ilyen minőségű apartmanok ezen a környéken nincsenek a kiadási piacon.
A ház 2019 építésű, teljes, meglévő bútorozottsággal eladó.
A szomszédság csendes, kellemes a ház előtt 5 parkoló hely került kialakításara
Kerékpár út. étterem, faluközpont, buszmegálló 1-2 perces gyalogos sétával elérhető.

Az épület cég tulajdona, céges vevő estén a feltüntetett ár már tartalmazza a FAD azaz a fordított Áfa összegét.

A kulcs nálam van az ingatlant rugalmasan előzetes egyeztetés szerint tudom mutatni akár hétvégén is, magam is a környéken élek családommal. Szalai Péter építészmérnök ingatlanközvetítő
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Szalai Péter
Referens összes hirdetése
Balatoni Ingatlaniroda - Balatoni Ingatlanok Ingatlanirodája
Iroda összes hirdetése