Aszód, Pesti út 34.

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 195 m²
Ár 90 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 622 ···
Argyelán Emília
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Rusztikus hangulatú, bevezetett étterem, - Igazi vendégmarasztaló !

Aszód, Budapesttől 35 km távolságra az M3 autópálya mentén, Pest megye DK-i részén, Gödöllő és Hatvan között fekszik. Lélekszáma 6115, a kistérség központja, elsősorban ipari – kereskedelmi – oktatási centrum, 1991-től város.

Vételre ajánlom a város központjához közel, átmenő, forgalmas út mentén, a 115 férőhelyes, közel 200 m2 alapterületű AREDO Éttermet, melyet 2004 –ben korszerű átépítés – bővítés után avattak, és üzemeltek be tulajdonosai, a ma is visszajáró vendégek számára.

Az újszerű épület tégla falazatú, héjazása cserép, a bővített új részen betonfödém, homlokzatát natúr tégla berakás díszíti, amely harmonizál a kerítéssel, a terasz mediterrán hangulatot idéző kő pilléreivel, a falikúttal, az étterem kandallójával, és bárpult körüli falburkolattal. Jellegzetes a természetes anyag felhasználás! - kő, tégla, kerámia, és fa.

Kül –és beltéri nyílászárói, terasz felé a panoráma ablakai, egyedileg gyártott, hibátlan felületkezeléssel, hőszigetelt üvegezéssel, ólom üvegfestéssel kerültek beépítésre.

Gázfűtés: Thermomax kazánnal, a fogadó részen padlófűtés, terrakotta kerámia burkolattal, és a téli esték hangulatához farakású kandalló. A konyha – fehér mosogató – hús, zöldség előkészítő – szárazárú raktár – göngyöleg raktár, és a szociális helységek – öltöző – zuhany – wc - fűtése radiátorral történik, burkolata járólap. Meleg vízellátás gázbojlerrel.

Konyhája jól gépesített, felszerelt, az irányár tartalmazza a berendezést.

Telek mérete 1418 m2, így a parkolás nagyobb vendéglátás esetén is megoldott.

Tetőtere beépíthető,(beépítendő) igény szerinti szoba számmal, igény szerinti vendégkörrel, amely a forgalmat még jobban növelné, ezzel együtt a bevételt is, - az alábbi érvek okán:
A város tranzit út mellett fekszik, valamint a főváros közelsége és a vidék földrajzi adottságai miatt is, dinamikusan fejlődik, növi ki magát.

Közigazgatása jó, VÁLLALKOZÁS BARÁT. - fontos szempont.

Az étterem melletti benzinkút jelen esetben előny, FORGALOMNÖVELŐ TÉNYEZŐ.

A közeli Richard Fritz Holding GmbH VEZETŐ FEJLESZTŐ CÉG GÉPJÁRMŰ ÜVEGEZÉS TERÜLETÉN VILÁGSZERTE, több ezer alkalmazottal. Székhelye Stuttgart, alapítva 1946. Aszódi telephelyükön a gyártás mellett, gumi és műanyag formacikkek kizárólagos nagykereskedését végzik az országban. Minden irányból érkeznek kereskedők, szállítók folyamatosan, de főleg a vidékről bejárók, itt dolgozók számára volna szállás, vagy folyamatos bérlet igény.

Nincs hotel, apartman ház, bérleti lehetőség a városban, a rendkívüli kereslet ellenére sem.

Cirka 60 km a Börzsöny, a Mátra is, a Gödöllői –dombság és a Cserhát pedig karnyújtásnyira, sok vadász fogadná örömmel a jó vendéglátást néhány napra, hiszen a vadászházak kapacitása adott, és a kastély szállókat nem mindenki éri el.

CSALÁDI RENDEZVÉNYEK : ballagás, egy eljegyzési vacsora – ill. esküvő, egy-egy évforduló, stb. és a heti vagy havi JÓL KIVÁLASZTOTT MŰSOROS ESTEK, a szombat esti élő zenés kerthelység stb.

Vételhez 2 - 3.5 % kamattal vállalkozói hitelt intézünk, amennyiben erre igényt tart, vagy projekttámogatást. Komoly érdeklődését megköszönve küldök dokumentációt,ill. további fotókat.
Irányára 127 M Ft. a tulajdonosok rugalmasak, együttműködők!
Tekintse meg, érezni fogja vonzását, és látni a benne rejlő lehetőségeket!


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Argyelán Emília
A referens összes hirdetése
06 70 622 ···
ClearIngatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?