Aszód, Belváros

Eladó lakóövezeti telek
Aszód, Belváros
Hitelre van szükséged? Kalkulálj!
29 millió Ft82,91 ezer €
Telekterület
1150 m²
Közvetítői azonosító: COM GDN-320707
Azonosító: 32462619
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
telken belül
Csatorna
telken belül

Leírás

Megvételre kínálok Aszód központi, de csendes részén, 1150 nm-es telket, amelyen egy dél-nyugati fekvésű, tégla falazatú, nettó 130 nm, bruttó 150 nm, 5 + 3 félszobás erősen felújításra szoruló vagy bontásra váró sorház helyezkedik el.

A telek VT3-as besorolású, 60%-ban beépíthető a helyi szabályzatnak megfelelően, azaz utcafronti építkezéssel. Az ingatlan 2 darab helyrajzi számon fekszik, a beépíthetőség akár egyenként is lehetséges.

Az épületben 4 lakás van jelenleg kialakítva az alábbi alapterületekkel:
1-es: 30 nm
2-es: 39,52 nm
3-as: 30,31 nm
4-es: 27,86 nm

Ha marad az épület, akkor lakások egybe nyithatóak, de külön is megfelelnek lakhatásra, munkásszállónak, vagy bérleménynek.
Az ingatlan teljes közművel el van látva, tartozik hozzá egy 8,44 nm-es tároló mely a 4. lakás mellett van, valamint az első lakás bejáratánál egy 9 nm-es zárt üveg terasz.

Infrastruktúrája kiváló, pár percen belül van buszmegálló, posta, iskola, boltok és kb 10 perc sétára orvosi rendelő, vasútállomás.

Belvárosias, mégis csendes, nyugodt helyen fekszik, hatalmas és zárt belső udvarral rendelkezik mely alkalmas parkolásra vagy további épület felhúzására is.


INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel