Bezárás

Aszód, Belváros

Eladó családi ház
Alapterület 180 m²
Telekterület 350 m²
Szobák száma 6
  • Térkép
Adorján Alin
06 30 700 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás utcai
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Eladó családi ház Aszódon!!!!

Eladóvá vált Családi Ház, egy Pest-megyei kisváros szívében. A szerencsés fekvésű Aszódon, mely nincsen messze Budapesttől, pár km-re van az M3-ás autópálya Bagi lehajtója, szintén közel van Gödöllő és Hatvan városa, mégis csendes falvakkal körülvett békés kisváros. Az ingatlan a város főtere melletti utcában, tehát a központhoz közel, de nem a zajosabb főútvonal mentén helyezkedik el.
Többemeletes, (három szinteltolásos félemelet), tetőteres. A ház 180nm, hozzá pedig egy 350nm-es kert tartozik.
A 80-as években épült akkor divatozó többgenerációsnak szánt ház, így külön lakásokká alakítható, a földszinten külön bejárattal üzlethelyiség került kialakításra. Az elrendezése szerencsés, a ház pedig napos, világos.
Főbb adatok: 4 szoba+1 üzlethelyiség+2 szoba kialakítható a tetőtérben. Az udvaron fedett terasz, épített kerti sütő, fedett kocsi behajtó és garázs található.
A ház részletes leírása:
A bejárati ajtón át a magasföldszinten levő lakrészbe jutunk, itt található a világos, napos, ebédlő, közvetlenül az előszobából nyílik, és a hátsókertre néz, innen nyílik a fedett terasz is. Az ebédlő a konyhával is össze van nyitva, mely tágas és kényelmes, ez a két helyiség a ház központja, a mindennapi élet fő színtere. Innen nyílik a lépcsőház, ahonnan lefelé elindulva az utcaszintre jutunk. Itt egy földszinti szoba helyezkedik el, utcafrontra néző, világos, tágas. Mellette van az üzlethelyiség, mely az utcáról külön bejáraton keresztül is megközelíthető, az említett szobával egybenyitható. Az üzlethelyiségből egy lépcső vezet a pincébe, melynek másik kijárata a hátsóudvarra nyílik. A magasföldszintről felfelé elindulva érünk az emeletre, pontosan fogalmazva az első félemeletre, itt találhatóak az utcafrontra néző hálószobák, melyek erkéllyel rendelkeznek, valamint a mellékhelyiséggel kiegészített fürdőszoba. A másik mellékhelyiség egyébként az előszobából nyílik. A csúsztatott félemelet utáni szinten egy kisebb ablakkal rendelkező, jelenleg beépített polcokkal gardróként funkcionáló kisebb, mellette, egy L-alakú, hangulatos, déli tájolású ablakos, erkélyes szoba található, gyönyörű kilátással a Gödöllői-dombságra. Ez a két szoba már tetőtéri. Még ezután is találunk egy félemeletet, egyébként az említett szinteket egy nyitott, fakorlátos lépcsőház köti össze. A legfelső szinten egy tágas, szobává alakítható, de jelenleg nem burkolt, rendes ablakokkal rendelkező tetőtéri helyiség van, mellette egy kisebb szoba. Ez a rész önálló stúdió
lakássá is alakítható, de az alatta lévő félemelet szobáit bevonva annál nagyobb lakássá is át lehet építeni. Összességében tehát jelenleg 4 hálószoba és egy gardrób, valamint egy iroda/üzlethelyiség, valamint ebédlő, konyha, fürdőszoba és két mellékhelyiség van jelenleg kialakítva a házban, de igény szerint kevés befektetéssel egy egész kihasználatlan szint is lakhatóvá tehető. A ház egyébként tégla szerkezetű,fűtése pedig, gáz kazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott! Fa nyílászárókkal rendelkezik. Kényelmes, hangulatos otthon, kedvező, a város központjához közel eső elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas üzlet, iroda nyitására. Egy, vagy akár több család boldog otthona lehet, akár társasházzá alakítható.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 700 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?