Bezárás

Ásotthalom, Csongrád-Csanád megye

Eladó tanya
Alapterület 600 m²
Telekterület 8 691 m²
Ár 99 millió Ft
  • Térkép
Kinyik Erika
06 20 390 ···

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Igazi luxus, álom birtok!
Ásotthalom mellett, a bajai úttól 2 km-re igazi luxus birtok eladó! Erdős, fás környezetben lévő birtok jól járható úton tudjuk megközelíteni, ahol a legközelebbi szomszéd 500 m-re található.
1990-ben épült, teljesen körbekerített, nagyon jó állapotú, 5 épületből álló, tégla, gerenda, kő és főleg faanyag felhasználásával épült és berendezett birtok 12 szobával, 6 fürdőszobával, 2 nagy nappalival, 40-50 fő kényelmes befogadására alkalmas tavernával várja új tulajdonosát.
A majd 10.000 m2-es birtok 2 fúrt kúttal, 200 m2-es halastóval, 3 nagy bejárattal ellátott. Itt a természet jelenléte hangsúlyos, tökéletes harmóniában van az ember alkotta környezettel. Az épületek tökéletesen beleilleszkednek az őket körülvevő zöldbe, emberi léptékűek és kialakításuk átgondolt.
A birtok korszerű anyagokkal épített, vegyes tüzelésű kazánfűtésű radiátoros hőleadókkal, nagy méretű kandallókkal, fakályhákkal, kemencével fűthető. A boltíves nyílászárókat fából, a környezetbe beleillő, jó minőségű faanyagokból egyedileg gyártottak. A padlózat az épület stílusának megfelelő kő járólappal burkolt. A tetőtérbe vezető lépcsők masszív gerenda korlátokkal, tartóoszlopokkal és fa anyagú lépcsőkkel ellátottak.
A tulajdonos, illetve vendégei pihenését a házban kiépítésre került 6 személyes finn szauna, valamint egy igényesen kialakított 50 m2 alapterületű borospince gondoskodik. A halastó partján kialakított kültéri terasz, ahol a kerti sütögetés, főzés egy nagyobb társaságnak is kényelmes lehet, de a rendezett birtok udvara és épületei további számtalan kikapcsolódási lehetőséggel szolgál.
A birtok udvara parkosított, locsolórendszerrel kiépített, termő diófákkal, gesztenyefákkal és tűlevelűekkel, díszcserjékkel, virágokkal teleültetett. A pihenés és a szórakozás ezen a birtokon maradéktalanul megvalósulhat.
Ajánlom az ingatlant természetkedvelőknek, pihenni vágyóknak, vállalkozóknak, ahol a tanyaturizmus igényei teljes mértékben kielégíthetőek és teljes mértékben megfelelnek.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 390 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?