Apc, Heves megye

Eladó családi ház
Apc, Heves megye
Alapterület
240 m²
Telekterület
1140 m²
Szobák
5
Azonosító: 32444075
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
udvari
Tetőtér
beépített
Pince
nincs megadva
Parkolás
önálló garázs

Leírás

Apc központjában eladásra kínálunk egy 240 m2-es összkomfortos, 5 szobás családi házat, ami egy 1440 m2-es telken helyezkedik el.
A ház fűtéséről kombinált cirkó gondoskodik. Az ingatlan az 1960-as években téglából épült, 1995-ben hatalmas felújításon esett át,mely során beszerelése került a padlófűtés, és megépült a 2.szint. A ház ablakait kicserélték, hőszigetelt nyílászárókat kapott. Elkészült a hőszigetelése 0,5 cm polifonnal, illetve a tetőtér 15 cm- es XPS-sel. Az elektromos hálózat teljes felújítása is megtörtént. A szobák a ház emeletein helyezkednek el, minden szinthez külön gyönyörű fürdőszoba tartozik. A földszinten található egy nagy konyha tároló helyiséggel, illetve egy utcafrontra nyíló saját üzlethelyiség raktárral. A telken található egy belső és egy hátsó kert is. A belső kertben fedett garázs található szerelőaknával, és egy hatalmas fedett terasz is, ahol 12 fő zavartalanul bográcsozhat, grillezhet az erre kialakított helyen. A hátsó kertben gyümölcsfák és zöldséges kert található.

JÓ HÍR, HOGY A TULAJDONOS MINDEN AJÁNLATOT MEGHALLGAT! Ne HABOZZON, tegye meg ajánlatát mielőbb!
Miért vegye meg általunk?
Mert cégünk nem csak közvetít, de saját építőipari cégünk által vállalunk teljes felújítást/átalakítást, akár teljes építést tervezéssel együtt is.
Ezen kívül tudunk biztosítani költöztetést, energetikai tanúsítványt, kedvezményes banki konstrukciókat, valamint kedvezményes ügyvédi munkadíjat.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel