Bezárás

Apátistvánfalva, Vas megye

Eladó családi ház
Alapterület 91 m²
Telekterület 44 655 m²
Szobák száma 1 + 3 fél
  • Térkép
Makra-Vizi Renáta
06 70 908 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Mesés birtok eladó földműves nyilvántartásba vett magánszemélynek!
Nem mondja, hogy megunta a várost!? A kérdés költői. Élje Ősei Életét XXI. századi módon, komfortosan, ne a mókuskereket!
Ha humánvírustól védett környezetben, a város öldöklő, fojtogató légkörétől távol, paradicsomi környezetben, nyugalomban szeretné élni az Életét, olvassa végig figyelmesen a hirdetést; Önnek, Szeretteinek szól!
Háborítatlan, tiszta levegőjű tájon, Apátistvánfalván, 44 655 nm-es területtel rendelkező birtok, igényesen felújított lakóházzal és melléképületekkel eladó! A területen bőtermő, őshonos gyümölcsfák vannak, (főleg alma és körte). Az osztrák, a szlovén síparadicsomok, a horvát tengerpart kőhajításnyira vannak.
Kérem, ez az ingatlan egyedülálló üzleti lehetőség, olyan Embernek, akinek van érzéke, látása, szaglása, hallása, tapintása a rendkívüli dolgok érzékeléséhez. Unikum. Ez a birtok egy finom Úré vagy Hölggyé kell, hogy legyen, aki nem szégyell parasztnak sem lenni, a szó teljes, ősi és igaz értelmében!
A területen nemrégiben bivalytenyésztéssel és lótartással foglalkoztak.
Az ingatlan külterületi besorolású, az ingatlannyilvántartásban lakóház, udvar, gazdasági épület a feltüntetése ( 1403 nm), az alábbi alrészletekkel:
- erdő (8082 nm)
- szántó (8892 nm)
- legelő (5223 nm)
- erdő (4202 nm)
- szántó (10 066 nm)
- rét (6787 nm)
A település az Őrségi Nemzeti Park (a legszebb Nemzeti parkunk!) területén, az osztrák-magyar-szlovén Hármashatárnál, az osztrák határátkelőtől 10-, a szlovén határátkelőtől 3 kilométerre található. Ez már a Vendvidék különleges, festői tája. A legközelebbi város, Szentgotthárd, 8 kilométerre van. A településszerkezetet a különleges szórványbeépítettség jellemzi; - a bölcs építéshatósági szakigazgatás, ezt a megőrzendő építészeti örökséget óvja is. Egy-egy ház külön dombtetőre épül, és körülötte helyezkednek el az agrár területek (Natura 2000), legelők, lenyűgöző erdőségek. Területe 1978 óta szigorúan védett és 2002 óta a nemzeti park része.
Ez már kérem az Alpokalja. Az éghajlat humidabb az ország más részeire jellemző kontinentális éghajlatnál, mert a fenséges Alpokon átbukó felhők itatják az őzeket, szarvasokat, bölényeket, gyönyörű mezőket, mókusokat, sünöket és minden teremtményt. Vizes völgyekben és forrásokban igen gazdag, ezen a területen is található egy erdei forrás. De ha mindez nem lenne elég, minden legelőrész ivóvízzel ellátott a fagyhatár alatti vezetékekkel, villanypásztorral körbekeeített!
A Tulajdonos által az ingatlan területén 2014-től folyamatos az ingatlanfejlesztés. A korabeli nappali + 3 hálóval rendelkező házat teljesen modernizálták. (új a tetőszerkezet, hőszigetelt, esztétikus fa nyílászárókat építettek be, új aljzatot alakítottak ki, új az elektromos és vízvezeték hálózat, tágas lett az új, igényesen lakberendezhető fürdő Szoba, mely káddal és zuhanyzóval is felszerelt. A mai kornak megfelelő a gépesített konyha is. A ház fűtése egy nagy teljesítményű fa (vegyes) tüzelésű kazánnal megoldott. A meleg vizet pedig egy energiatakarékos villanybojler állítja elő.
Az ingatlan elhelyezkedése, jellege és méretei lehetőséget adnak mind állattartásra, lovasoktatásra, igényes, a rendkívüli korunk kihívásainak megfelelő, higiénikus, falusi termelő tevékenységgel egybekötött vendéglátásra, vagy akár elszeparáltan egy minden igényt kielégítő luxus-Udvarház kialakítására is, mely könnyen megközelíthető a festői környezetben.
Pályázati lehetőségben gondolkodóknak is érdekes lehet, ugyanis agrár-, vagy falusi turizmushoz kiírt pályázatok is igénybe vehetők.
Ajándék is jár hozzá, ÚriEmbereknek, ÚrAsszonyoknak!
Most van lehetősége még értékállóbbá tenni Ön és Szerettei Életét! Kalandra fel!
Pannónia ébred!
Most tud jó üzletet kötni, és szép portához, mesebeli ingatlanhoz jutni az Vendvidéken!
Az ingatlan kezelésében további fejlesztésének menedzselésében is állunk rendelkezésére.
Felkeltettük érdeklődését? Hívjon bizalommal!
Ára: 120 M Ft

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 908 ···
Üzenetet küldök