Alsópetény, Nógrád megye

Eladó külterületi telek
Telekterület 34 280 m²
184 050 € 59 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 511 ···
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna van
A Cserhátban „Mesefalva” elnevezésű birtok eladó, tényleg kivételes ajánlat!

Mese szép helyen érezheti magát, ha Magyarország egyik legszebb fekvésű tavánál a birtok tulajdonosa lesz. A nevét („Mesefalva”) is erről kapta. Alsópetény varázslatosan szép fekvésű település. A telek panorámája egyedi és felülmúlhatatlan, mert zavartalan a Cserhátra, az 5,5 hektár vízfelületű Cser-tóra (horgásztó) és Börzsöny magas hegyvonulataira. Mindez Budapesttől mindössze 45km-re Alsópetényben eladó.

A terület teljesen rendezett, folyamatosan gondozott és ez meglátszik rajta. A hozzátartozó telekrészemen már rendelkezésre áll a villany (földkábellel, ami nem csúfítja a tájképet), a víz- és csatorna, illetve a közelben tűzvédelmi csap is van. Amennyiben Ön építeni kíván, állandó ott lakásra kiválóan alkalmassá tehető. (Én 400m2-t már kivonattam a művelési ágból, ahova építeni lehet, de a kivont terület nagysága igény szerint bővíthető.) Adott a nyugodt pihenés, madárcsicsergésre ébredhet. A falu, a horgásztó és minden egyéb látványosság olyan távolságra helyezkedik el tőle, ami bíztosítja az elkülönülést, mégsem kell lemondani a lakókörnyezet előnyeiről sem. Ön a vidéki élet minden előnyét élvezheti, Vác vonzáskörzetében lesz és Budapest is csupán 45percre van. (Ráadásul az épülő M2-essel lerövidül majd az utazási idő.)

Három helyrajzi számon összesen 34.280 m2 szerepel. A tulajdonviszony rendezett, 1/1 tulajdoni hányadban a nevemen van (magánszemély vagyok, leinformálható) és természetesen per-, teher- és igénymentes. Jelenleg 3%-os beépíthetőségű. Aszfaltos úton lehet megközelíteni, onnét 50m-re pedig a területemen saját karbantartott út vezet. A belterületi határ kb. 50méterre húzódik a területemtől.

A terület alkalmas turisztikai fejlesztésére (akár EU-támogatás igénybevételére), vagy kiváló lehetőség magánbirtok kialakításához. Ön dönti el, hogy mit szeretne! Alsópetényben folyamatosak az egyéni és önkormányzati fejlesztések. Befektetési szándékkal sokan érdeklődőnek, ugyanis a környék ár-érték arányához viszonyítva kitűnő befektetés.

Ha eljön és megnézi, biztosan beleszeret!

ALSÓPETÉNY:
A falut és környezetét egyebek mellett egyedivé teszik: a történelmi és kultúrális örökségek, a természeti értékek, növény- és állatvilág. A látványosságok - a műemléki védettség alatt álló templomdomb (a történelmi kultuszként szinte zarándokhelyként kezelt Werbőczi gúla-emlékoszlop; nemzetségi kripták; a ázadi eredetű római katolikus templom és ritkaságnak számító különálló harangtornya); avar-kori földvár, ázadi zsidó temető; Nepomuki Szent János szobor); a népi építészet emlékei; a Prónay kis- és nagykastély; az egykori Somogyi kúria és történelmi parkja, az Andreánszky-park; és természetesen a Cser-tó.

Térkép

Az ingatlan külterületen helyezkedik el.

A környék hasonló hirdetései térképen

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 511 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?