Alsópetény, Csertó

Eladó külterületi telek
Telekterület 1 026 m²
Ár 3,5 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 511 ···
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
A Cserhátban gyönyörű szép panorámával telek eladó, tényleg kivételes ajánlat!

Mese szép helyen érezheti magát, ha Magyarország egyik legszebb fekvésű tavánál a telek tulajdonosa lesz. Alsópetény varázslatosan szép fekvésű település. A telek panorámája egyedi és felülmúlhatatlan, mert zavartalan a Cserhátra, az 5,5 hektár vízfelületű Cser-tóra (horgásztó) és Börzsöny magas hegyvonulataira. Mindez Budapesttől mindössze 45km-re Alsópetényben eladó.

A telek teljesen rendezett, folyamatosan gondozott és ez meglátszik rajta. Telkemen rendelkezésre áll a villany (földkábellel, ami nem csúfítja a tájképet), a víz- és csatorna, illetve a közelben tűzvédelmi csap is van. Amennyiben Ön építeni kíván, állandó ott lakásra kiválóan alkalmassá tehető. Jelenleg 3%-a beépíthető, 2020.-év végéig hatályos növekedéssel 10%-a beépíthető. Adott a nyugodt pihenés, madárcsicsergésre ébredhet. A falu, a horgásztó és minden egyéb látványosság olyan távolságra helyezkedik el tőle, ami biztosítja az elkülönülést, mégsem kell lemondani a lakókörnyezet előnyeiről sem. Ön a vidéki élet minden előnyét élvezheti, Vác vonzáskörzetében lesz és Budapest is csupán 45percre van. (Ráadásul az épülő M2-essel lerövidült az utazási idő.)

031/107 Helyrajzi számon 1026 négyzetméter szerepel. A tulajdonviszony rendezett, 1/1 tulajdoni hányadban a nevemen van (magánszemély vagyok, leinformálható) és természetesen per-, teher- és igénymentes. Aszfaltos úton lehet megközelíteni, onnét 50m-re pedig a zúzottköves út vezet. A belterületi határ kb. 50méterre húzódik a területemtől.

A terület alkalmas turisztikai fejlesztésére (akár EU-támogatás igénybevételére), vagy kiváló lehetőség életvitel szerűen lakó ház kialakításához. Ön dönti el, hogy mit szeretne! Alsópetényben folyamatosak az egyéni és önkormányzati fejlesztések. Befektetési szándékkal sokan érdeklődőnek, ugyanis a környék ár-érték arányához viszonyítva kitűnő befektetés.

Ha eljön és megnézi, biztosan beleszeret!

ALSÓPETÉNY:
A falut és környezetét egyebek mellett egyedivé teszik: a történelmi és kulturális örökségek, a természeti értékek, növény- és állatvilág. A látványosságok - a műemléki védettség alatt álló templomdomb (a történelmi kultuszként szinte zarándokhelyként kezelt Werbőczi gúla-emlékoszlop; nemzetségi kripták; a ázadi eredetű római katolikus templom és ritkaságnak számító különálló harangtornya); avar-kori földvár, ázadi zsidó temető; Nepomuki Szent János szobor); a népi építészet emlékei; a Prónay kis- és nagykastély; az egykori Somogyi kúria és történelmi parkja, az Andreánszky-park; és természetesen a Cser-tó.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 511 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?