Alsópetény, Csertó

Eladó külterületi telek
Telekterület 8 062 m²
Ár 7,3 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 337 ···
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
A legnyugodtabb és közvetlenül természetközeli helyszinen, legjobb áron közvetlenül tulajdonostól, magánszemélytől eladó!

Budapesttől 45km-re a Cserhát nyugati peremén, Alsópetényben az álomszép Cser-tó és a Kőhegy ölelésében hatalmas 8062 m2 (azaz 2242 négyszögöl) területű ingatlan eladó. A hamarosan átadásra kerülő új M2-es-es még könnyebben és kevesebb utazási idővel elérhető lesz.

A telek örökpanorámája és természetközelsége egyedülálló élményt nyújt, mint lakókörnyezet. Ezen a helyen a „madárcsicsergés” nem csupán egyes hirdetők által bevetett igéretes frázis! Annak aki megvásárolja az erdő lesz a szomszédja és sosem fog beépülni! Biztosított a nyugodt pihenés. Karnyújtásnyira van az 55ezer m2-es Cser-tótól (horgásztó). Könnyű beleszeretni.

Az Ön elképzelése szerint alkalmas lehet állandó lakóhelynek vagy nyaralásra mint magánbirtok, akár turisztikai fejlesztésre - áram (földkábel) és víz, csatorna csatlakozási lehetőséggel rendelkezik a már kiépített és telekhatár mentén húzódó infrastruktúra révén. 400m2-t ingyenesen ki lehet vonatni és építeni rá, de a kivont terület nagysága igény szerint bővíthető. Jelenleg 3%-os beépíthetőségű. (Az általunk eladott szomszéd 6741m2-es kisbirtokon ezt már megtették, ott éppen építkeznek.) A belterületi határ kb. 100méterre húzódik a területtől.
A falutól és turisták által kedvelt látványosságoktól elkülönült, mégis pillanatok alatt ott lehet. Vác vonzáskörzete, de a fővárostól sem nagy távolság.

A tulajdonviszony természetesen rendezett, tulajdonosok leinformálhatóak, az ingatlan per-, teher- és igénymentes. A főúttól kb. 300 méterre helyezkedik el a „birtok”. A főútról letérve egyelőre murvás úton közelíthető meg, ami a Cser-tó üdülőfaluhoz is vezet.

Ár-érték arányban is kitűnő választás, ha valaki befektetői szándékkal jelentkezik. A környéken vállalkozói és önkormányzati fejlesztések zajlottak és folynak.

Ingatlanközvetítők közreműködését egyáltalán nem kérjük!

---------
Alsópetényt gazdag a történelmi és kulturális örökség terén és természeti látványosságokban, pl. a Prónay kis- és nagykastély (szálló, rendezvény é konferencia helyszin); az Andreánszky-kastély; népi építészet; avar-kori földvár, ázadi zsidó temető; Nepomuki Szent János szobor, templomdomb és harangtorony, Werbőczi emlékmű stb. Már csak a kivételes látványért érdemes felmenni a 2007 októberében átadott és a 421m-es csúcson lombok fölé magasodó 23m magas Prónay-kilátóba..., teljes a körpanoráma - a Börzsöny, a Selmeci-hegység (Szlovákia) a Visegrádi-hegység, a Pilis és a Naszály, a Gödöllői-dombság, a Mátra és a Karancs). Sokan a nevezetes Hármaskönyv fogadó konyhája miatt keresik fel a települést. Hol találni hasonlót?

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 70 337 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?