Alsópetény, Csertó

Eladó külterületi telek
Alsópetény, Csertó
Telekterület
33254 m²
Azonosító: 32393223
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
3%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
utcában
Víz
utcában
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

Leírás

Alsópeténynél tóra néző panorámás nagy telek eladó!
Alsópeténybe az egyedi hangulata miatt könnyen bele lehet szeretni, de győzze meg ide ellátogatva az Ön saját benyomása! Alsópetény gazdag a történelmi és kulturális örökség terén, a természeti látványosságokban - a Werbőczy emlékmű és a gótikus templom, Prónay kis- és nagykastély (szálloda, rendezvényközpont; az Andreánszky-kastély; a népi építészet emlékei; az avar-kori földvár, a XIX. századi zsidó temető, a Nepomuki Szent János sobor, a nevezetes Hármaskönyv fogadó stb.. A kivételes látványért is érdemes felmenni a 23m magas Prónay-kilátóba..., teljes a körpanoráma - a Börzsöny, a Selmeci-hegység (Szlovákia) a Visegrádi-hegység, a Pilis és a Naszály, a Gödöllői-dombság, a Mátra és a Karancs.

Meseszép helyen érezheti magát, ha Magyarország egyik legszebb fekvésű tavánál a terület tulajdonosa lesz. Alsópetény varázslatosan szép fekvésű település. Panorámája egyedi és felülmúlhatatlan, mert zavartalan a Cserhátra, az 5,5 hektár vízfelületű Cser-tóra (horgásztó) és Börzsöny magas hegyvonulataira. Mindez Budapesttől 45 km-re Alsópetényben eladó.

A terület teljesen rendezett, folyamatosan gondozott. Víz és az áram bekötése folyamatban, illetve a terület mellett 1 méterre tűzvédelmi csap is van. Amennyiben Ön építeni kíván, állandó ott lakásra kiválóan alkalmassá tehető. Vízszintes terület 3%-a beépíthető, 400 m2 művelési ág alól ki van vonva. Adott a nyugodt pihenés, nincsenek közvetlen szomszédok, illetve építkezések. A terület alkalmas turisztikai fejlesztésre (akár EU-támogatás igénybevételére), déli fekvésű, kiválóan alkalmas bogyós gyümölcsűek termesztésére, illetve mintagazdaság létrehozására. A birtokhoz tartozik saját 1,6 hektár erdő.

A falu, a horgásztó és minden egyéb látványosság olyan távolságra helyezkedik el tőle, ami biztosítja az elkülönülést, mégsem kell lemondani a lakókörnyezet előnyeiről sem. Ön a vidéki élet minden előnyét élvezheti. Vác vonzáskörzetében lesz, s az M2-es úton 50 percre van Budapest.

A tulajdonviszony rendezett, 1/1 tulajdoni hányadban van, per-, teher- és igénymentes. Aszfaltos úton lehet megközelíteni, onnét 100 m-re pedig zúzottköves út vezet. A belterületi határ kb. 50 méterre húzódik a területemtől.
Ingatlan csere, beszámítás is lehet (BP és Vác) érték egyeztetéssel.

Ha eljön és megnézi, biztosan beleszeret!

ALSÓPETÉNY:
A falut és környezetét egyebek mellett egyedivé teszik: a történelmi és kulturális örökségek, a természeti értékek, növény- és állatvilág. A látványosságok - a műemléki védettség alatt álló templomdomb (a történelmi kultuszként szinte zarándokhelyként kezelt Werbőczy gúla-emlékoszlop; nemzetségi kripták; a 15. századi eredetű római katolikus templom és ritkaságnak számító különálló harangtornya); avar-kori földvár, zsidó temető; Nepomuki Szent János szobor); a népi építészet emlékei; a Prónay kis- és nagykastély; az egykori Somogyi kúria és történelmi parkja, az Andreánszky-park; és természetesen a Cser-tó.

Megtekintésért és további információkért keressen bizalommal!

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a kialakult nehéz helyzet ellenére is biztonságosan otthonról, kényelmesen elérhessenek minket!
A portfóliónkban található ingatlanok bemutatása, a lakás kiválasztása, a szerződések egyeztetése és megkötése nálunk online, illetve telefonon is bonyolítható!
A személyes találkozók alkalmával minden óvintézkedést szigorúan betartunk és ennek megfelelően felkészülten érkezünk.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel