Bezárás

Alsópetény, Külterület 031/25 hrsz

Eladó külterületi telek
Telekterület 7 809 m²
22 730 € 13 millió Ft
  • Térkép
06 30 511 ···
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Cserhátban kivételes panorámájú kisbirtokom eladó, tényleg kivételes ajánlat!


Alsópetényben, Magyarország egyik legszebb fekvésű tavánál a Kőhegy aljában fekszik, Budapesttől mindössze 45 km-re. A telek panorámája egyedi és felülmúlhatatlan, mert zavartalan a kilátás Cserhátra, az 5,5 hektár vízfelületű Cser-tóra (horgásztó), valamint Börzsöny magas hegyvonulataira. Előtte lévő hatalmas terület sosem fog beépülni, az élmény tehát örök marad!

A területet folyamatosan gondozom és ez meglátszik rajta. Amennyiben Ön építeni kíván, állandó ott lakásra is kiválóan alkalmas lehet, saját energiarendszerrel és infrastruktúrával, 400 m2-t ingyenesen ki lehet vonatni a rét/legelő művelési ágból, ahova azután építeni lehet. Adott a nyugodt pihenés, madárcsicsergésre ébredhet. A falu, a horgásztó és minden egyéb látványosság olyan távolságra helyezkedik el tőle, ami biztosítja az elkülönülést, mégsem kell lemondani a lakókörnyezet előnyeiről sem. Ön a vidéki élet minden előnyét élvezheti, Vác vonzáskörzetében lesz és Budapest is csupán 45 percre van. (Ráadásul az épülő M2-essel lerövidül majd az utazási idő.)

A kisbirtokom 031/25 Helyrajzi számon 7809 négyzetméter. A tulajdonviszony rendezett, 1/1 tulajdoni hányadban a nevemen van (magánszemély vagyok, leinformálható), és természetesen per-, teher- és igénymentes. A főútról letérve zúzottköves úton, majd földúton lehet megközelíteni (ahol más alig közlekedik, szinte a saját út ami a területemhez vezet).Állandó lakhelyet, nyaralót szeretne? Ön dönti el. A terület továbbá alkalmas turisztikai fejlesztésére is (akár EU-támogatás igénybevételére). Alsópetényben folyamatosak az egyéni és önkormányzati fejlesztések. Befektetési szándékkal sokan érdeklődőnek, ugyanis a környék ár-érték arányához viszonyítva kitűnő befektetés.

Ha eljön és megnézi, biztosan beleszeret!
Ára: 7,9 M
Legyen Ön az elsők között, akiket a hely megérint! Hívjon még ma!


ALSÓPETÉNY:

A falut és környezetét egyebek mellett egyedivé teszik: a történelmi és kulturális örökségek, a természeti értékek, növény- és állatvilág. A látványosságok - a műemléki védettség alatt álló templomdomb (a történelmi kultuszként szinte zarándokhelyként kezelt Werbőczy gúla-emlékoszlop; nemzetségi kripták; a 15. századi eredetű római katolikus templom és ritkaságnak számító különálló harangtornya ); avar-kori földvár, zsidó temető; Nepomuki Szent János szobor); a népi építészet emlékei; a Prónay kis- és nagykastély; az egykori Somogyi kúria és történelmi parkja, az Andreánszky-park; és természetesen a Cser-tó.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 511 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?