Bezárás

Alsópetény, Nógrád megye

Eladó külterületi telek
Telekterület 34 280 m²
184 050 € 59 millió Ft
  • Térkép
06 30 511 ···
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna van
A Cserhátban „Mesefalva” elnevezésű birtok eladó, tényleg kivételes ajánlat!


Mese szép helyen érezheti magát, ha Magyarország egyik legszebb fekvésű tavánál a telek tulajdonosa lesz. Alsópetény varázslatosan szép fekvésű település. A telek panorámája egyedi és felülmúlhatatlan, mert zavartalan a Cserhátra, az 5,5 hektár vízfelületű Cser-tóra (horgásztó) és Börzsöny magas hegyvonulataira. Mindez Budapesttől mindössze 45 km-re Alsópetényben eladó.

A telek teljesen rendezett, folyamatosan gondozott és ez meglátszik rajta. Telkemen rendelkezésre áll a villany (földkábellel, ami nem csúfítja a tájképet), a víz- és csatorna, illetve a közelben tűzvédelmi csap is van. Amennyiben Ön építeni kíván, állandó ott lakásra kiválóan alkalmassá tehető. Jelenleg 3%-a beépíthető, 2020.-év végéig hatályos növekedéssel 10%-a beépíthető. Adott a nyugodt pihenés, madárcsicsergésre ébredhet. A falu, a horgásztó és minden egyéb látványosság olyan távolságra helyezkedik el tőle, ami biztosítja az elkülönülést, mégsem kell lemondani a lakókörnyezet előnyeiről sem. Ön a vidéki élet minden előnyét élvezheti, Vác vonzáskörzetében lesz és Budapest is csupán 45 percre van. (Ráadásul az épülő M2-essel lerövidült az utazási idő.)

Három helyrajzi számon összesen 34.261 m2 szerepel. A tulajdonviszony rendezett, 1/1 tulajdoni hányadban a nevemen van (magánszemély vagyok, leinformálható) és természetesen per-, teher- és igénymentes. Aszfaltos úton lehet megközelíteni, onnét 50m-re pedig a zúzottköves út vezet. A belterületi határ kb. 50méterre húzódik a területemtől.

A terület alkalmas turisztikai fejlesztésére (akár EU-támogatás igénybevételére), vagy kiváló lehetőség életvitel szerűen lakó ház kialakításához. Ön dönti el, hogy mit szeretne! Alsópetényben folyamatosak az egyéni és önkormányzati fejlesztések. Befektetési szándékkal sokan érdeklődőnek, ugyanis a környék ár-érték arányához viszonyítva kitűnő befektetés.

Ha eljön és megnézi, biztosan beleszeret!

ALSÓPETÉNY:
A falut és környezetét egyebek mellett egyedivé teszik: a történelmi és kulturális örökségek, a természeti értékek, növény- és állatvilág. A látványosságok - a műemléki védettség alatt álló templomdomb (a történelmi kultuszként szinte zarándokhelyként kezelt Werbőczy gúla-emlékoszlop; nemzetségi kripták; a 15. századi eredetű római katolikus templom és ritkaságnak számító különálló harangtornya); avar-kori földvár, zsidó temető; Nepomuki Szent János szobor); a népi építészet emlékei; a Prónay kis- és nagykastély; az egykori Somogyi kúria és történelmi parkja, az Andreánszky-park; és természetesen a Cser-tó.

Térkép

Az ingatlan külterületen helyezkedik el.

A környék hasonló hirdetései térképen

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 511 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?