Alsóörs, Veszprém megye

Eladó üdülőházas nyaraló
Alsóörs, Veszprém megye
Alapterület
48 m²
Telekterület
3096 m²
Szobák
2
Azonosító: 31510070
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Torma Steffi
Referens összes hirdetése
Immobalaton Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó üdülőházas nyaraló

Ingatlan állapota
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
házközponti egyedi méréssel, padlófűtés
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nem beépíthető
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

Leírás

Eladó 1 db - "C1" - a Balatonra szép panorámás vízparti lakás, saját medencével, saját stéggel Alsóörsön

A víz minden földi élet elengedhetetlen eleme. Minden élőlény ösztönösen, mi emberek pedig tudatosan igyekszünk a víz közelében élni. Így van ez évezredek óta. Tudjuk, víz nélkül nem létezhetünk.
Számunkra, emberek számára azonban a víz sokkal többet jelent, mint testünknek éltető elemet. A csörgedező patak, a hömpölygő folyó, a lágyan hullámzó tó, a morajló tenger hatással van ránk még akkor is, ha nem a szomjunkat akarjuk oltani.
Jótékony hatás ez, ami nem a testünknek, hanem a lelkünknek az éltető eleme.
Szerencsés embernek tartom magam. Életem minden szakaszában a víz közelében élhettem. A Duna partján nőttem fel, itt ébredhettem rá a természet szépségére, ismerhettem meg a part majd a folyó élővilágát, horgászhattam, csónakázhattam. Máig felejthetetlen élmények. Budapesti életemben is 2 perc alatt a Duna partján lehettem, szinte a város közepén mégis a természetben, és újra meg újra megcsodálhattam a város és a természet e szépséges találkozását.
Ma a Balaton partján élek. Itt minden nap egy megújulás. Legyen bármilyen nehéz, kimerítő, zsúfolt a napom, tudom, hogy ha korán reggel úszom egyet vagy este lemegyek a partra, a Balaton, a víz megnyugvást, lelkemnek éltető erőt ad.
Szerencsés ember vagyok, hálás vagyok érte.

Eladó Alsóörsön 1 db magas színvonalú, természetközeli, Balatoni panorámás, modern stílusú, lakás, mely megteremtheti Önnek is a biztonságos, nyugodt környezetet, akár csak a nyaralása idejére, de ha tartósan itt szeretne élni akkor is. A lakásokat a változatosság, a praktikusság, a magas használati érték, a fenntarthatóság és az értéktartás jellemzi.

A lakások alapterületei 48 m2 – 77 m2-ig változnak, bizonyára ezek között Ön is megtalálja a legalkalmasabbat. A lakások elrendezése: hálószoba, egy légtérben lévő konyha- nappali-étkező, közlekedőből, előtérből nyíló fürdőszoba. Tájolásuk kedvező, Balaton felé forduló, a külön bejáratú szobák pedig lehetővé teszik a magánszféra megőrzését. Ennek megfelelően lettek kialakítva a teraszok, ügyelve arra, hogy ne legyen a lakások között intimitást zavaró átlátás.

A lakások alaprajzait, a helyiségek méretét, elrendezését és a vételárat megtekintheti a fotó galériában!

Nagy terasz – minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély – és üvegfelület biztosítja, hogy mindig láthassa a Balatoni panorámát. A földszinti lakások közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek. A tetőszinten 4 db panorámás penthouse lakás található.

Az épület mellett 30 db félig feledett gépkocsibeálló készül, itt biztonságosan parkolhatja gépkocsiját. Vételára 3 millió Ft.

Ha nincs kedve kimenni a Balatonhoz – pár perc séta csak – , akkor a lakásokhoz tartozó közös medencében hűsölhet, ha pedig a tóban szeretne megmártózni vagy horgászni, kisétálhat a lakásokhoz tartozó saját stéghez.

Extrák:
• SMART HOME rendszer előkészítés: kiépítése esetén távolról is tudja felügyelni a lakást: a kamerán keresztül láthatja mi történik, ha esetleg égve felejt egy lámpát, le tudja kapcsolni, be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet, az elektromos redőnyöket fel vagy le tudja ereszteni, amikor pedig a lakásban van akkor hang utasításokkal is – pl. Hey Google, vagy Alexa – tudja azokat kapcsolni.

• Nagy üvegfelületű háromrétegű nyílászárók: a kiváló hatásfokú hőszigetelés kint tartja a nyári hőséget és a téli hideget, nem kell aggódnia a hűtés és fűtés számla miatt.

• Klíma előkészítés: ha a lakásban szükségesnek érzi a légkondicionáló rendszer kiépítését, azt gyorsan és mindenféle “fúrás-faragás” nélkül elkészíttetheti.

• Felszerelt kaputelefon

• Magas színvonalú, modern burkolatok és szaniterek: luxus életérzést biztosítanak majd.

• Motoros redőny előkészítés minden nyílászárón: ha a lakásban szükségesnek érzi, a motoros redőnyök felszereltetésével ki tudja zárni a nyári nagy meleget és napsütést.

• Színezett külső nyílászárók: az épület egységes és elegáns homlokzati megjelenését biztosítják.

• Kertkapcsolat: amennyiben földszinti lakást választ, jelentős többlet lakóteret és további kényelmet kap a saját, kizárólagos használatú, elkeríthető kis kertjében.

• Alacsony üzemeltetési költségek: (várhatóan A energiaosztály) várhatóan nem jelentős havi fix költségekkel számolhat.

• Parkosított kert: a bokrokkal, fákkal, gyeppel telepített kert szép lakókörnyezetet ad Ön és a gyermekei számára és kiváló a szabadtéri tevékenységekhez.

• Medence: a gyermekei és az Ön számára is a nyári meleg napok bizonyosan legkedveltebb helye a 5×10 m-es fokozatosan mélyülő medence lesz.

• Saját stég, 160 m2: amennyiben a horgászat, a víz, a Balaton, a balatoni sportok szerelmese, a nádason túl az öbölben kiépített saját stégjén igazi “paradicsomi” helyre lel.

A lakások alaprajzait, a helyiségek méretét, elrendezését megtekintheti a fotó galériában!
Elérhetőség és vételár:

1. lakás – Kulcsrakész ár 64.990.000 Ft
“A” épület: Eladva – “B” épület: Eladva – “C” épület: Szabad

2. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

3. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

4. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

5. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

6. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

7. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

8. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

9. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

10. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

Miért érdemes megvásárolnia?

Akik a Balatonon vásárolnak ingatlant, azoknak nagyom gyakori igényük, hogy az partközeli, sőt ha lehet közvetlen part menti ingatlan legyen. Érthető és jogos igény. Ez a lakás part menti! Ha kilép az ajtón pár lépéssel a parton van.

Másik nagyon gyakori igény az, hogy az ingatlan panorámás legyen, minden pillanatban lehessen érezni, tudni és látni, hogy a Balatonon van. Érthető és jogos igény. Itt már az első emeletről is gyönyörködhet a Balatonra nyíló szép panorámában.

Saját medencéje lesz, ahol kedvezőtlenebb időben is lehet hűsölnie, gyermekei biztonságban lubickolhatnak.

Saját stégje lesz, ahol zavartalanul napozhat, úszhat a tóban, ahova megérkezhet hajóján vagy csónakján és ha szenvedélye a horgászat, itt kiélheti azt.

Jó befektetés. Ha élethelyzete később úgy hozza, hogy meg kell válnia a lakástól bizonyosan pozitív eredménnyel fogja azt tudni megtenni.

Kedves Érdeklődő! Ha Önnek is ezek az igényei, Jöjjön, ne habozzon! Hívjon!

Kód: immo_cka

TOVÁBBI RÉSZLETEK alaprajzok, fotók, stb.: kattintson web oldalunkra alább:
A(z) Immobalaton Ingatlaniroda weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Torma Steffi
Referens összes hirdetése
Immobalaton Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése