Alsónémedi, Északi iparterület Eladó ipari terület
Telekterület 95000 m2
Közvetítői azonosító: COM MIK 2377 Azonosító: 32717412
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 693
Eladó ipari terület
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna nincs megadva
Leírás

Logisztikai központ, ipartelep és raktárbázis!

Birtokunk kiváló infrastruktúrával, könnyű megközelíthetőséggel, számtalan gazdasági tevékenységre alkalmas méretekkel és közműkapacitásokkal várja új tulajdonosát az eddig kiaknázatlan bővítési lehetőségeinek kihasználására!

Eladásra kínálunk egy logisztikai központként és raktárbázisként is remek elhelyezkedésű iparterületet Alsónémediben.

A birtok egy iparterületi övezet, amely lehetővé teszi olyan üzleti célú felhasználások keverékét, mint például kereskedelmi raktározás, bértárolás, élelmiszer feldolgozás, termelő-, összeszerelő, csomagoló üzemek, és még számtalan tevékenység, amelyek a telep fekvéséből és felszereltségéből fakadó adottságait maximálisan kihasználhatja! Beépíthetősége 40%. Ennek eddig mindössze a negyede került beépítésre, így a további fejlesztések előtt szabad az út.

A teljes birtok egységei:
- Raktárépület 70 vagon, azaz 700 tonna tárolókapacitással;
- Magasraktár (8m belmagasság) 100 vagon, azaz 1.000 tonna tárolókapacitással;
- Raktárépület rakodórámpával, 200 vagon, azaz 2.000 tonna tárolókapacitással;
- Kétszintes, téglaépítésű, betonfödémes üzem, összesen 2x800 m2-es alapterülettel;
- Fedett tároló, porta, egyéb helyiségek összesen: 600 m2;
- Irodák, (munkásszállás), szociális helyiségek összesen: 360 m2;
- A vízellátás biztosítására saját víztorony, saját fúrt kút;
- Ipari áramellátás, saját trafóház, 300KWh kapacitással;
- Kiépített ipari gázellátás, gázfogadó állomás;
- Közel 10 hektár teljesen körbekerített terület, az utcafronton két külön bejárat széles ipari kapukkal.

Az iparterület körül három oldalról az előírásoknak megfelelően húzódó erdősáv, mint véderdő is a teljes, eladásra kínált ingatlan-együttes része.

Miért válassza a mi ipartelepünket az ingatlanbefektetéséhez?

A terület megfelelően nagy, bármilyen fejlesztéshez elegendő. A közműkapacitások rendelkezésre állnak akár ipari termeléshez is. A raktárkapacitás azonnal rendelkezésre áll, a későbbiekben akár a többszörösére is bővíthető. A birtok közepén a korábbi állattartáshoz használt épületek vasbeton alapjai stabilak, bármilyen felépítményhez megfelelőek. A széles utcafront két szélén két külön bejárat található, megkönnyítve ezzel a ki-, és bejárást, a közlekedés, vagy akár még a birtok megosztását is!

Mi most egy logisztikailag és infrastrukturálisan is kiemelkedő iparterületet, egy kivételes lehetőséget biztosítunk az ingatlan-együttesünk értékesítése révén, amivel a saját elképzeléseit megvalósítva a saját, egyedülálló termelő-, és/vagy szolgáltató bázisát rövid időn belül elindíthatja!

A terület értékállósága nem kérdéses, hiszen a régióban további ipari parkok, logisztikai központok találhatóak, köszönhetően a térség remek, többirányú megközelítésének, a meglévő kerülőutaknak, amivel a közlekedési akadályoztatás kockázata minimálisra csökkenthető. A közelben fut az M0, az M5, a régi 5-ös, az 51-es főút, az országos vasúti fővonal 2 km, a kis-Duna 1 km, a csepeli kikötő 21 km, Budapest 12 km.
A még elérhető, egybefüggő ipari területek elfogytak, ekkora méretű és ilyen közműkapacitással rendelkező ingatlan-együttes már igen nehezen, vagy egyáltalán nem szerezhető meg.

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlan bejárását kérésére megszervezzük.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Alsónémedi, Északi iparterület
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 693
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch