Bezárás

Ajka, Petőfi Sándor utca 1-3

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 79 m²
Ár 48,2 millió Ft
  • Térkép
06 70 601 ···
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Rezsiköltség 25 000 Ft/hó
Eladó a Belvárosi Szépségszalon

Ajkán, központi helyen, utcafrontról megközelíthető, két külön álló, de egy helyrajzi számmal rendelkező 79 m2 alapterületű üzlethelyiség eladó.

Az ingatlan 2007-ben lett teljesen felújítva. Azóta sikeres szépségszalonként működik. Minimum 6 fő részére biztosít munkahelyet, de akár 7-8 fővel is üzemelhet.

Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa szerkezetkész állapotra bontotta 2007-ben az üzletet. Kicserélt rajta minden vízvezeték, villamossági és egyéb hozzá tartozó rendszert. Minden nyílászáró új, 4 db klíma és egy riasztó rendszer lett beszerelve az üzletbe.
Jelenlegi formájában exkluzív értéket képvisel! Minden vendég röviden csak így jellemzi

"A nyugalom szigete."

A tulajdonos személyes okok miatt kívánja átadni/eladni bérlőivel együtt, bútorozott állapotban az ingatlant!

A fodrászat 30 m2-es bútorozott és jelenleg 2 bérlővel üzemel. Ez tovább fejleszthető bérlet szempontjából, hiszen minimum plusz 1 bérlő befogadására még alkalmas a hely. Mosdó illetve beépített teakonyha tartozik ehhez a részhez.

A másik ingatlanba közvetlenül a fodrászati bejárat mellett lévő főbejáraton lehet bejutni. Egy recepcióval és egy hozzá tartozó váróval rendelkezik. Kellemes, polgári stílus jegyei köszönnek vissza ebben a fogadótérben.
Található benne egy személyzeti öltöző és egy hozzá tartozó mosdó. Ezen felül külön mosdó lett kialakítva vendégek részére. A folyosón rejtett kis teakonyha található. A szalon kabin rendszerként üzemel. Ez azt jelenti, hogy, minden bérlő külön saját kis helyiségben, nyugodt környezetben végezheti tevékenységét. A kabinok száma 4 db amiből jelenleg 3 ki van adva.
Az eladás során a szalonhoz tartozó honlap is átadásra kerül.

Az irányár: 48,2MFt

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 601 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?