Ajka, Veszprém megye

Eladó egyéb üzlethelyiség
Ajka, Veszprém megye
Alapterület
550 m²
Közvetítői azonosító: COM 153655
Azonosító: 32513186
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Openhouse Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Mádl Tibor - Pápa
Openhouse Ingatlaniroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota
nincs megadva
Emelet
10 felett
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Szeretne Ajkán, a belvárosban egy nagyon jó állapotban lévő - jelenleg étterem, panzió és táncoktató-terem funkciót betöltő - ingatlant? Az Openhouse Ingatlaniroda kínálatában megtalálta!

A 3 szintes, összesen 578 négyzetméter hasznos területű ingatlan Ajka belvárosában, egy 957 négyzetméteres telken, csendes helyen helyezkedik el.

Az épület 2000-ben készült el, 2017-ben teljeskörű felújításon esett át, azóta is folyamatosan karbantartják, emiatt kitűnő esztétikai és szerkezeti állapotban van.

A földszinten egy nagyterem található, melyből szintén egy tágas helyiség nyílik, bárral felszerelve. Helyet kapott még ezen a szinten több személyes, külön női, és férfi mosdó és WC, 1 nagyméretű személyzeti öltöző zuhanyzóval, 2 tárolóhelyiség, a nagyobbikban az épület fűtését és hűtését szolgáló fancoil rendszerrel. A bár egy étel-lifttel csatlakozik a felette lévő konyhához, illetve egy belső lépcsőn lehet feljutni a következő szintre.

A következő szinten jelenleg egy 60 személyes, 157 négyzetméteres, bejáratott étterem található, bárpulttal. Az étterem mögött egy teljesen felszerelt főzőkonyha helyezkedik el. Itt kapott helyet a hús-, és zöldségelőkészítő, tálaló, mosogató, mosdó és raktár. Ezen a szinten található a legfelső szinten található panzió recepciója is. Az étteremből nyílik egy 55 négyzetméteres, hangulatos terasz városi kilátással.

A legfelső szinten egy nagy, kellemes hangulatú előtérből 6 db kétágyas, egyenként 16 négyzetméteres szoba nyílik, mindegyikhez egy-egy 4 négyzetméteres zuhanyzós fürdő és WC tartozik. A szobák közül kettő erkélyes, a városra néző kilátással. A szinten még helyet kapott egy tároló helyiség is.

Az épülethez saját, zárt területen lévő, betonozott, 8 állásos parkoló tartozik. A környezet barátságos, rendezett.

Az ingatlan jelenleg egy kft. tulajdona, per, és tehermentes.

Az ingatlan kialakításából fakadóan azonnal folytatható vendéglátóipari tevékenységgel bír. Az ingatlanban lévő berendezések, tárgyak és bútorok külön megállapodás tárgyát képezik.

Némi átalakítással alkalmassá tehető a legkülönbözőbb tevékenységekre. Működhet a manapság divatossá vált "egészség-ház"-ként , különböző kezelések végezhetőek az egyes helyiségekben. Szépségszalon kialakításra is kiválóan alkalmas, de akár vállalati irodaház is kialakítható belőle. Megoldható magánklinikává való átalakítása is, de nagyon jó elhelyezkedése, infrastruktúrája és kialakítása miatt még számos funkció betöltésére alkalmas lehet.

 

AMENNYIBEN A 153665 SZÁMÚ SZOLGÁLTATÓ EGYSÉG, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a + telefonszámon.

VÁSÁROLNA, DE NEM ELÉG A RENDELKEZÉSÉRE ÁLLÓ KERET? DÍJMENTES, BANK-FÜGGETLEN HITEL ÉS CSOK ÜGYINTÉZÉSSEL IS ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE.

KERESŐ ÜGYFELEK SZÁMÁRA A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES!

AZ OTTHON ÉRTÉK! AZ INGATLAN ÜZLET!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Openhouse Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Mádl Tibor - Pápa
Openhouse Ingatlaniroda