Ajka, Belváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Ajka, Belváros
Ár havonta
557,5 ezer Ft
Alapterület
223 m²
Minimum bérelhető
223 m²
Közvetítői azonosító: COM N3844
Azonosító: 30263846
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
B vagy B+
Emelet
1
Épület szintjei
2
Légkondicionáló
nincs megadva
Bútorozott
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
nincs megadva
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
223 m²
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
utca, közterület - ingyenes

Leírás

Ajka város központjában 223 m2, 120 m2, emeleti irodahelységek önállóan, vagy akár megosztva hosszútávra kiadók. A helyiségek bútorozottan vagy, bútorok nélkül is használatba vehetők.

Az irodahelyiségek a felújított „CENTER” szolgáltatóház emeleti részén, az utcafront felől a baloldalon helyezkednek el. Mindkét irodakomplexum önálló külső lépcsőfeljárón keresztül közelíthető meg. A közműellátottság teljes, a fűtést a városi táv hőszolgáltató biztosítja az épületben lévő alközponton keresztül. Mindkét terület önálló szociális helyiségekkel rendelkezik, önálló vízórával, villanyórával ellátott. Az épület adottságainak köszönhetően nem csak irodának, hanem más szolgáltatási tevékenység kialakítására is alkalmas, olyan alapterületekkel, ami a jövőbeni hasznosítási céloknak megfelel.

Irodahelység jellemzői:

- Az irodák megközelíthetők az utcafrontról külön lépcsőfeljáróval

- Közeli parkolási lehetőség (városi parkoló)

- Nagy mozgástér a jövőbeni funkcióváltással kapcsolatosan, bármilyen méretű alapterületre.

- Belső és külső adottságainak köszönhetően hasznosítható olyan ügyfelek részére, akiknek fontos, hogy a városközpontban könnyen elérhető, könnyen megközelíthető helyen végezzék tevékenységüket.

Belső és külső adottságainak köszönhetően hasznosítható olyan ügyfelek részére, akiknek fontos, hogy a városközpontban könnyen elérhető, könnyen megközelíthető helyen végezzék tevékenységüket.


- Az ingatlan bérleti díja: 2500 Ft/m2 + Áfa + rezsi/ hó. A tulajdonos szerződéskötéskor 2 havi kauciót és 1 havi bérleti díjat vár el. N3844 A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti honlapunkon. N3844
Lépj kapcsolatba a hirdetővel