Bezárás

Ajak, Belváros

Eladó családi ház
Alapterület 110 m²
Telekterület 800 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Büki Károly
06 70 600 ···
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ajak nagyon szép részén kínálok eladásra, egy gyönyörű állapotú 110 m2-es családi házat.
Az ingatlan pár éve lett teljesen felújítva, így az új lakónak a házban még jó sokáig nem kell semmire sem költenie. Kívülről minőségi anyagokból szigetelték, új tetővel látták el és kicserélték a nyílászárókat. Belül többek között stílusos állmennyezet került felhelyezésre, szép burkolatokat kapott, cserélve lettek a vízcsövek és új kád és zuhanyzó is egyaránt kialakításra került. Nekem nagyon tetszik ez a megoldás és rendkívül hasznos, mivel a nyári melegben igazán jól tud esni egy hideg zuhanyozás, míg télen be lehet feküdni egy forró fürdésre.
A ház állapotán kívül, a kaviccsal kiszórt udvar és a szépen megmunkált elektromos kovácsoltvas kerítés, vett le rögtön a lábamról. Aztán megláttam a kertet és már haza sem akartam menni innen.
A nagy területen térkővel burkolt és sokféle gyümölcsnek helyet adó, 800 nm-es kert is szépen karbantartott, kényelemre és összejövetelekre tervezett.  A hatalmas fedett kerti pavilon alatt, akár egy esküvőt is meglehetne tartani és az épített kerti tűzhelyen mindenki élvezni fogja a közös sütés-főzéseket. Hogy a család, és a vendégek imádni fogják ezt hangulatot, abban biztos lehet!
A 2 állásos garázsban bőven el fog férni, de ha nem lenne elég a hely, parkolni még a ház előtt is lehetséges.
A stabil és masszív ház alatt, részben pince is található, ahol két fűtési módot is találhatunk az ingatlan felmelegítésére. Van itt ugyanis gázkazán és vegyestüzelésű kazán is. Mindkettő jól működik, Ön dönti el, melyiket fogja majd választani. 
A családiházas rendezett és tiszta környéken, rendkívül barátságos és segítőkész szomszédokat talál, kulturált lakókkal. A tömegközlekedés is előnyös, mivel a vasútállomás és a buszmegálló is néhány perc sétára érhető el.
Autóval néhány perc alatt érhető el Kisvárda, ha valamit Ajakon nem tudna megvásárolni, vagy elintézni, ott biztosan megtalálja. 
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához CSOK-ot, Babaváró támogatást illetve hitelt szeretne igénybe venni, sorban állás nélkül, ingyenes pénzügyi tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítem Önt!
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást.

Kapcsolat a hirdetővel

Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Az iroda összes hirdetése
06 70 600 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk