Bezárás

Ábrahámhegy, Veszprém megye

Eladó külterületi telek
Telekterület 2 442 m²
Ár 11,8 millió Ft
  • Térkép
Vasas András
06 70 716 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség 3 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna nincs
A Balaton északi partján, Ábrahámhegyen ajánlom figyelmükbe ezt a panorámás zártkerti telket. Víz, gáz az utcán, villany telken belül. Jelenleg fás-bokros a terület így a balatoni panorámát nem adja vissza. Rét-legelő besorolású így nincs szőlő telepítési kötelezettség. Aszfaltos úton megközelíthető. 3 %.-s beépíthetőségű.
A strand, vasút állomás tíz perces séta távolság.

-2442 mn, zártkerti telek
-balatoni panoráma
-közműves
-könnyen megközelíthető

A Balaton északi partján, a Badacsony-hegytől keletre, Révfülöp községtől 5 km-re, a 71-es út mentén található Ábrahámhegy. 2,8 km-es tóparti szakasz, 7 km2 terület és 5 km2 vízfelület tartozik.
Ábrahámhegy a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, mert egyrészt hegyei félkör alakban nyugatról és északról elzárják, védik a szelektől, másrészt egy völgykatlanban húzódik és így klímája melegebb a környezeténél. Ábrahámhegy területe földtani és vízrajzi különlegességekben bővelkedik. Számos forrás található a településen. Ábrahámhegy földtani érdekessége a permi vörös homokkő. A strand területe 1.1 hektár, befogadó képessége 1060 fő. A strand előtt 200 gépkocsit befogadó fizető parkoló található. A vízpart a horgászat nemes sportjának kedvelői számára pedig különösen ideális lehetőségekkel szolgál az elő és utószezonban.
HÍVJON BIZALOMMAL!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?