Bezárás

Ábrahámhegy, Veszprém megye

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 140 m²
Telekterület 1 462 m²
Szobák száma 3
Ár 120 millió Ft
  • Térkép
Vasas András
06 70 716 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz utcában
Csatorna van
A Balaton északi partján , Ábrahámhegyen ajánlom figyelmükbe ezt a VÍZPARTI nyaralót. A ház pár éve teljes felújításon esett át. Cserép tetős, szigetelt. Családi ház besorolású. Saját vízpart és saját földhivatalnál bejegyzett stég. Parkosított, térkövezett udvar. Vendégház és garázs. Elektromos fűtés és hűtő-fűtő klíma. Három szoba, kettő fürdő szoba. Bekerített. Vasút állomás, bolt, étterem és a strand pár perces séta távolság. Aszfaltos út, összközműves.

-VÍZPARTI NYARALÓ, saját stéggel
-felújított, szigetelt
-parkosított, térkövezett udvar
-állomás, bolt, strand három perc séta távolság

A Balaton északi partján, a Badacsony-hegytől keletre, Révfülöp községtől 5 km-re, a 71-s út mentén található Ábrahámhegy. 2,8 km-s tóparti szakasz, 7 km2 terület és 5 km2 vízfelület tartozik.
Ábrahámhegy a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye, mert egyrészt hegyei félkör alakban nyugatról és északról elzárják, védik a szelektől, másrészt egy völgykatlanban húzódik és így klímája melegebb a környezeténél. Ábrahámhegy területe földtani és vízrajzi különlegességekben bővelkedik. Számos forrás található a településen. Ábrahámhegy földtani érdekessége a permi vörös homokkő. A strand területe 1.1 hektár, befogadó képessége 1060 fő. A strand előtt 200 gépkocsit befogadó fizető parkoló található. A vízpart a horgászat nemes sportjának kedvelői számára pedig különösen ideális lehetőségekkel szolgál az elő és utószezonban.HÍVJON BIZALOMMAL!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 716 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?