Bezárás

Abony, Pest megye

Eladó családi ház
Alapterület 100 m²
Telekterület 1 738 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Pappné Győri Beáta
06 70 424 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Építés éve 1950-1980 között
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Pest megye, Abony Budapest felőli oldalán eladásra kínálunk egy kitűnő adottságú ingatlant széles, aszfaltozott út mellett.
Abony város 15.000 lakosú település, mely az utóbbi időszakban jelentős fejlődésen megy keresztül. Az M4 út megépültével a főváros autópályán 30 perc alatt érhető el, mely az ingatlanárak növekedésében is jelentkezik. Fontos megjegyezni továbbá, hogy Szolnok 15 percre van.
A minden közművel ellátott, vegyes falazatú, 100 nm-es családi ház jó adottságokkal rendelkezik. A főépületen kívül a telken garázs és disznóólak is találhatók, maga a porta nagysága pedig sokfajta mezőgazdasági, vagy egyéb tevékenységre is lehetőséget nyújt. Az ingatlan felújítását megkezdték, a külső aljzat szigetelés már megtörtént, a belső válaszfalat eltávolították, megnövelve ezzel a teret. Ennek visszahelyezésével kialakítható két nagy szoba. A fűtésről jelen pillanatban konvektorok gondoskodnak.
A házat nem lakják, tehermentes és haszonélvezeti jog sem terheli. Amennyiben megtetszik csak a vevőn múlik, hogy milyen gyorsan tudja birtokba venni.
Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Keleti régió
Az iroda összes hirdetése
06 70 424 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk