Abasár, Heves megye Eladó műhely
Alapterület 996 m2
Telekterület 3648 m2
Azonosító: 34009534
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 815
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó műhely
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

VÁLLALKOZÓK, VAGY VÁLLALKOZNI VÁGYÓK FIGYELEM!!! Heves megye, Gyöngyöstől 10 km-re, Abasár központhoz közeli, belterületi, frekventált részén eladásra kínálok egy most is működő, épület- és bútorasztalos üzemet teljes berendezéssel, gépekkel együtt. Az 1994 évben bejegyzett, jól működő, per- és tehermentes cég is és a meglévő megrendelői kör is a vételár része!! Az üzem 3.648 m2, főút menti saroktelken helyezkedik el, két utcáról könnyen megközelíthető , körbekerített. Tulajdoni lap alrészlet adat: kivett iparterület. A beépített alapterület: 996 m2. Építmények a következők: faipari megmunkáló kézi- és gépműhely, bútorlap vágó és egyedi bútorgyártó csarnok, iroda és szociális épület, fűrészpor leválasztó és tároló épület, fedett-nyitott tárolók. Az épületek részben felújítottak, vegyes falazatúak. Fűtésükről gázkonvektorok, vegyes üzemű fűtő berendezések gondoskodnak, radiátor hőleadókkal, valamint hőlégbefúvás is használatos, amit vegyes tüzelésű kazán táplál. Áramszolgáltatás: 3x100A. Az üzem működéséhez szükséges minden szakhatósági engedély rendelkezésre áll! Jelenleg kisbútorokat, lakberendezési tárgyakat, félkész natúr termékeket, iroda- és konyhabútorokat gyártanak külföldi és belföldi megrendelésekre. Az üzem területén 16 db gépkocsi parkolási lehetőség adott. További üzembővítésre, építkezésekre alkalmas a telek. A település megközelítése gépkocsival és autóbusszal lehetséges. Helyközi buszmegálló az üzem mellett. Az iparterület irányára: 200 millió Ft + ÁFA, mely magába foglalja az építményeket, berendezéseket, gépeket, működő céget, meglévő megrendelői ügyfeleket. Ha nem akar bajlódni cégalapítással, gépekkel ellátott üzemterület kialakítással, sok-sok engedélyeztetéssel, megrendelő ügyfélkör kiépítéssel, akkor jó helyen jár!!! A vásárlással ezt komplett fogja megkapni. Kímélje meg magát a sok-sok utánajárástól, idő- és anyagi veszteségtől, a fennálló működést csak folytatnia kell! Jöjjön, tekintse meg! Ügyvédi háttér és ingyenes banki segítség! Hívjon bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Abasár, Heves megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 200,80 ezer Ft/m²
Heves megye 148,95 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 815
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch