Bezárás

Abádszalók, Jász-Nagykun-Szolnok megye

Eladó családi ház
Alapterület 72 m²
Telekterület 538 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Mihály Péter
06 20 373 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás nincs megadva
Az úgy esett, hogy megvettük ezt a kő oszlopos, verandás paraszt házat a Tisza tónál, alig pár percre az abádszalóki strandtól.

Kettéosztattuk a telket, mert nagynak találtuk az 1070 négyzetmétert. Így az egyik teljesen külön helyrajzi számon és tulajdonban lévő felén maradtak a termő gyümölcs fák, a másik felén a vegyes falazatú házikó és a két különböző utcáról nyíló két kapu.
A sarok telek, egy állandóan lakott utcában, 3 perc sétára a központtól szépen megerősítette a vásárlási szándékunkat, ahogy a fa gerendák, a felújítás után beüzemelhető kemence és az egyik 50 cm-es falba épített kandalló is a kéményével.
El is terveztük, hogy ebben majd bográcsozni fogunk a hideg téli vasárnapokon bent a lakásban.

Gondoltuk, mivel van víz és villany is a házban, a betonnal kiöntött padlón könnyen elmennek majd az új vízvezetékek és a fűtés csövek is.
Kijelöltük a konyhát a kemence mellett, a kislányunk szobáját, a nappalit, a hálószobát, a fürdőt, a wc-t és a kamrát. Mind elférne benne kényelmesen.
A házhoz épített melléképületből vendég apartmant készültünk csinálni és úgy gondoltuk, az udvaron a fúrt kútból öntözünk majd, az eperfa alatt lesz a terasz, a szőlősor mellett pedig a kis padunk. A pincébe a gyümölcsöt tesszük majd télre, amiket a saját fáink teremnek, nyáron ugyanitt hűlnek majd a frissítő italok.
A kert végében kijelöltük a kerti sütő helyét, mellette az üveg falú szaunáét a fák alatt és a dézsáét.
Később, egy szép napon mellette, a gyümölcsfás telken még három apartman és talán egy medence is elfért volna.

Azonban az élet máshogy gondolta.

Így most megválunk tőle az ötleteinkkel, a terveinkkel és az álmainkkal együtt. Bízva abban, hogy az új tulajdonosa ugyanennyi lehetőséget lát majd benne a kényelemre, a nyugalomra, a vidámságra és a melegségre.

12 éve nem lakják, így munka van vele bőven, ez nem titok és az árát is annak tudatában határoztuk meg, hogy pénzt és energiát kíván. Nah meg persze szeretetet. A táj, az életforma és a régi értékek iránt.

Ha valaki szeretné a helyszínen megnézni, hogy milyen jövőt tudna benne elképzelni magának, a családjának vagy a vendégeinek, annak szívesen megmutatjuk.

Szerettünk volna már az idén nyáron benne nyaralni. A szerencsés új gazdájának még sikerülhet.


Használja ki a lehetőséget! Az OTP Banknál kedvező kamatozású hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol.
Ingatlant kereső ügyfeleink részére az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Ha a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését vagy el szeretné adni jelenlegi ingatlanát, kérem hívjon bizalommal!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Keleti régió 2
Az iroda összes hirdetése
06 20 373 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk