Bezárás

Aba, Városközpont

Eladó családi ház
Alapterület 160 m²
Telekterület 1 307 m²
Szobák száma 5
Ár 33,9 millió Ft
  • Térkép
Szőke Olga
06 70 716 ···
Otthon Centrum Székesfehérvár 2
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
GYÖNGYSZEM MEZŐFÖLD KÖZEPÉN!

Aba város, frekventált helyén rendezett 1307 m2-es telken, nettó 160 m2-es /bruttó 176 m2/ 5 szobás, 3 fürdőszobával épített nagy GARÁZSOS TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ELÉRHETŐ ÁRON ELADÓ!

Az utcáról az előkerten át érünk a ház ajtajába, azon belépve érünk az előszobába, melyből előrehaladva érkezünk a tágas konyha-étkezőbe, melyből a nagy NAPPALIBA érünk, továbbhaladva jutunk a jobbra eső szobába, előrehaladva, pedig a fürdő+wc -de érkezünk.
Az étkezőből a lépcsőn tudunk a tetőtéri kényelmes NAPPALIBA felmenni, a nappaliból nyílinak a szobák, melyekből a tágas ERKÉLYRE tudunk kijutni, innen nyíli a fürdő+wc is, valamint a NAPPALIBÓL nyílik a GARDRÓB is.
Az ÉTKEZŐBŐL balra nyílik egy ajtó,amelyen át a külön álló szobába érünk, azon áthaladva érünk a fürdő+wc helyiségbe,ahol 80 l-es bojler biztosítja a meleg vizet ehhez a részhez, továbbhaladva érünk a KONYHÁBA, ehhez a különálló részhez kívülről is van bejárat, akár KÜLÖN is működhet.!
A ház teljes egészében alá van pincézve, a hol a 36 kW-os vegyes tüzelésű vízpufferes kazán és a gázkazán található, melyek biztosítják radiátorokon keresztül a lakás egyenletes hőmérsékletét, illetve a PINCE alkalmas különböző dolgok tárolására,többek között tűzifát is itt tárolják, valamint itt van a 120 l-es bojler, ami a meleg vizet biztosítja!
A nagy GARÁZSBAN bőven van hely az autónak, szerszámoknak, illetve a garázzsal kapcsolatos műhelyeben lehet barkácsolni.

A HÁZ MODERN FA nyílászárókkal van ellátva többrétegű üvegezéssel, a bejárati ajtó és a beltéri ajtók is fából készültek, az előszoba a KONYHA-ÉTKEZŐ, valamint a FÜRDŐSZOBÁK kerámialappal burkoltak, míg a NAPPALI a lépcsőház és a többi szoba szőnyegpadlóval burkolt.
A ház alapja 60-cm-es kő-beton alapra B30-as téglából épült és a válaszfalak is téglából készültek, a födémek "G" és "T" gerendákból 60 cm-es és 100 cm-es kiosztásban, szigeteléssel lettek ellátva, a fa tetőszerkezet tűz és gombásodás elleni kezelés után lett beépítve, CSERÉP héjalással fedve.

Az ingatlan megközelítése egyszerű, a főútról külön lehajtóról lehet a házhoz érni, buszmegálló 2 perc sétára található, 30 percenkén járnak a buszok. Székesfehérvár és Sárbogárd irányába.

Amennyiben CSALÁDJÁT egybe szeretné tudni "SZÁRNYAI ALATT" és keresi a lehetőségeket ez a HÁZ lehet az ÖN számára A MEGOLDÁS!

Mennyünk NÉZZÜK MEG!
Hívjon BÁTRAN!

Ház, vidék, FA, ZÖLD, CSENDES,ERKÉLY, telek

Otthon Centrum Székesfehérvár 2 weboldala

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum Székesfehérvár 2
Az iroda összes hirdetése
06 70 716 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?