Bezárás

Makó, Csongrád-Csanád megye

Eladó telephely
Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
Alapterület 1 350 m²
Telekterület 4 340 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Benke József
06 30 383 ···
LIMIT INGATLANIRODA
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Makó belterületén lévő gabonaszárító és feldolgozó üzem eladó. A telephelyen három épület található. Az üzem és irodaépület 650 m2 alapterületű.

Az utcafonton egy három irodából álló irodablokk kapott helyet. Az irodák mögött találhatók a kéziraktárak, szociális és laborszobák, és az 5 db egyenként 25-30t kapacitású szárítókamra, melyek fűtése gázzal történik. Lehetőség van alulról és felülről is fűteni a kamrákat, a lehető legjobb hatásfok elérése érdekében.
A technológiai épület 160 m2 alapterületű. Ebben az épületben található a morzsoló porelszívóval, előtisztító, osztályozó és csávázó berendezések. Az üzem osztályozó képessége 10-12t/ó. Az anyagmozgatást 7db serleges felvonó végzi, a technológiai sor teljes, szeparátorral fajsúly szerinti osztályozást is lehet végezni.
A raktár 540 m2 (12m*45m) alapterületű, betonburkolatú, egy légterű csarnoképület. A telephely két bejárattal rendelkezik a könnyebb anyagmozgás érdekében, amelyhez a két targonca is hasznos segítséget nyújthat.

A terület kb. 2/3-a szilárd burkolattal van ellátva. Saját gázfogadóval és 80 A ipari árammal is rendelkezik.

Elsősorban a vetőmag nemesítéssel foglalkozó, tehát szakmán belüli érdekeltségű befektetőket várunk a meglévő technológia és szaktudás megfelelő hasznosítása miatt. Hosszú távú szakmai együttműködés is lehetséges az üzem maximális kihasználása érdekében.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára.
Lehet, hogy már nem aktuális.
06 30 383 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk