Miskolc, Belváros

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Miskolc, Belváros
Ár havonta
2,05 millió Ft
Alapterület
878 m²
Minimum bérelhető
878 m²
Közvetítői azonosító: COM I0001613
Azonosító: 7097738
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
földszint
Épület szintjei
2
Légkondicionáló
nincs megadva
Bútorozott
nem
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
nincs megadva
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
878 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - benne van az árban

Leírás

Miskolc Belvárosában a Mindszenti téren található épületkomplexumban kiadó egy 3 szintes (alagsor+földszint+emelet) két önálló bejárattal rendelkező, korszerű és kiváló állapotban lévő 878 nm-es irodaház.

Az alagsor önállóan a Corvin utca felől is megközelíthető, illetve a központ lépcsőházból is elérhető. Ezen a szinten található 7 különböző méretű irodahelyiség, szociális helyiségek, nagy méretű teakonyha, műszaki helyiségek találhatóak, összesen 303 nm-en. Alapterülete: 313 nm.


A földszinti területre a Mindszent tér felől akadálymentesített bejáraton keresztül lehet bejönni, itt 7 irodai jellegű helyiség található, melyek közül több jelenleg összenyitott, így ügyfélforgalmi tevékenységre is alkalmas. Továbbá itt kapott helyet a mozgáskorlátozott mosdó, alkalmazotti teakonyha, és egy központi, nagy méretű folyosóról közelíthetők meg z irodák. A lépcsőházból az emeletre és az alagsorba lehet lejutni. Alapterülete: 303 nm.

Az emeleti szinten 9 különböző méretű irodahelyiség helyezkedik el, továbbá teakonyha, szociális helyiségek és dohányzó helyiség van kialakítva. Itt került kialakításra egy szerverszoba, melyből az új bérlő az irodaház teljes informatikai hátterét biztosíthatja. Alapterülete: 262 nm.

Műszaki leírás: Az épület belső kialakítása és felújítása 2008-ban történt meg, ekkor cserélték ki a nyílászárókat korszerű műanyag ablakokra és, kiépítették a riasztó és tűzjelző rendszert. Az irodák informatikai ellátása a kiépített fali dug-aljakon keresztül központilag történik. Az irodaszárny fűtése és használati meleg vízzel történő ellátása önállóan történik, az alagsorban található műszaki helységben beépített gázkazán segítségével.

Megközelíthetőség: A belvárostól 2 percre gyalogos forgalomban, városi buszokkal a közeli buszmegállóktól, illetve az épület alatti garázsban parkolóhelyek opcionálisan bérelhetők a cégvezetők részére.

A megadott bérleti díj+Áfa-val értendő!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel