Bezárás

Dombóvár, Berzsenyi utca 34.

Eladó családi ház
Alapterület 189 m²
Telekterület 1 044 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
  • Térkép
Árverések Iroda
06 1 414 ···
Árverések Iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gázkazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Kedves Érdeklődő!
A hirdetésben szereplő ingatlan végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg nyilvános árverésen. Az online árverés a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara honlapján ( kerül megtartásra. Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot, akik hétköznapokon 9 és 16 óra között várják a hívását. A jelen hirdetés szövegében történt esetleges elírásokért, téves információkért nem vállalunk felelősséget.

Az ingatlan Dombóváron, a település déli részén, családi házas környezetben, rendezett, szilárd burkolattal rendelkező utcában helyezkedik el. Az épület 1983-ban épült, földszint+emelet szintkialakítású lapostetős ikerház, mögötte egy melléképület is található. Az épület fűtését és melegvíz ellátását kombi gázkazán biztosítja. Kiegészítő fűtésként rendelkezésre áll vegyestüzelésű kazán és konvektor is. Az épület közművesített (víz, villany, szennyvíz, földgáz bekötve), klímával felszerelt.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 1 414 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk