Szigetvár, Ország út 11.

Eladó családi ház
Alapterület 237 m²
Telekterület 1 453 m²
Szobák száma 5
Ár 22 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 316 ···
 
Hajnal László
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gázkazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Szigetvár NY-i részének családi házas övezetében, tetőtér beépítéses, 237 m2 hasznos alapterületű, 5 szobás, 2 lakóelőteres, 2 fürdőszobás, duplakomfortos lakóház nagy melléképületsorral eladó. A lakóház földszinti része az utcafronton kialakított márványburkolatú oszlopos teraszról és a hátsó udvari részen kialakított teraszos bejáratokon keresztül is megközelíthető. A földszinten 3 parkettás szoba, lakóelőtér, konyha, kamra, fürdőszoba és WC, a tetőtérben 2 szoba, lakóelőtér, fürdőszoba, WC és egy konyhának előkészített helyiség található. A két szoba és a lakóelőtér erkélyes. A fűtést földgáz és fatüzelésű kazán külön-külön biztosítja. A lakóházhoz tartozó melléképületsor ipari tevékenység végzésére is alkalmas. Vizesblokk, iroda, műhely, garázs található benne mintegy 300 m2 alapterületen. A melléképületek sora egy 160 m2-es sertésóllal zárul. A telek széles, 1453 m2-es. A lakóház kialakítása lehetőséget biztosít akár két család együtt lakásához is.
Ha kisipari tevékenységet szeretne végezni, itt a nagy lehetőség! Kedvező áron juthat hozzá ehhez az ingatlanhoz.

Szigetvár dél-dunántúli település, Baranya nyugati szélén helyezkedik el, a Zselici dombság déli oldalán, Pécstől és Kaposvártól 30-35 km-re. Közúti távolsága Barcstól és a horvát államhatártól 31 km. Népessége 11 ezer fő. A város a térség foglalkoztatási, közlekedési, oktatási, közművelődési, egészségügyi, idegenforgalmi és kulturális központja. Fontos közlekedési csomópont.
Legnagyobb vonzereje - történelmi múltja és épített kulturális öröksége mellett - a történelmi Zrínyi vára és a mellette 2007-ben megépült, napjainkban már mind nagyobb népszerűségnek örvendő gyógyfürdője. A kiváló minőségű 62 fokos gyógyvíz, nátrium-kloridos alkáli-hidrogén-karbonátos magas fluorid tartalmú víz, mely főleg a mozgásszervi illetve reumatikus panaszok enyhítésére használható. Fluorid tartalma a csontritkulás lassítását segíti elő idős korban.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hajnal László
A referens összes hirdetése
06 70 316 ···
 
Hajnal Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Hogy tetszik az ingatlan.com?

1
10