Csehbánya, Veszprém megye

Eladó családi ház
Csehbánya, Veszprém megye
Alapterület
220 m²
Telekterület
2200 m²
Szobák
4 + 1 fél
Közvetítői azonosító: COM E-488
Azonosító: 5140588
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
egyéb kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
panorámás
Tetőtér
beépített
Pince
van
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Csendes Bakonyi kis faluban , pihenésre-nyaralásra kitünő környezetben, Csehbányán 2200 nm-es gyönyörűen parkositott ősfákkal betelepitett telken 4,5 szobás polgári hangulatú családi ház eladó.
A két szinten összesen 220 nm alapterületű 4,5 szoba+hallos nagyon szép és hangulatos ház szerkezetileg 2 részből áll: egy régi 100 éves szép és teljeskörűen ujjáépített házrész, melyhez szorosan csatlakozik vele egybeépitve egy 1993-ban téglából épült új szárny, és ekkor az így kibővitett házat egységes megjelenésben és szerkezetben teljeskörűen ujjáépítették, mindkét házrészt vasbeton födémmel látták el, mindkét részen azonos belmagassággal.
A régi , elbontott stukatúros mennyezet hangulatát már csak diszitő jelleggel meglévő fagerendák idézik fel.
A háznak 2 fő bejárata van.
Az utcafronti bejáraton belépve egy 18 m hosszú hangulatos folyosóra jutunk, ahonnan baloldalon sorba nyílik egy 50 nm-es nappali kandallóval, 2 nagyméretű (25 és 20 nm) hálószoba gardróbbal és egy tágas fürdőszoba. A folyosó szép világos, jobboldalon végig ablakkal a kert felé. A folyosó végén 2 lépcsőfok emelkedéssel egy boltives átjárón át jutunk egy boltivekkel diszitett 42 nm-es nagy nyitott térbe, melynek egyik fele társalgó-hallként funkcionál, a másik része pedig tágas konyha-étkező, valamint innen indul az emeletre vezető lépcső is. A konyhából egy terasz nyílik a kert felé, ahonnan végigfuthat tekintetünk a vadregényes kerti növényzeten. A konyhánál lévő hallba külső bejárat is vezet. A konyhában elegáns konyhabútor van, mely a házban marad.
A hallból egy falépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol jelenleg csak egy részét leválasztva 1,5 szobát és egy kis fürdőt alakitottak ki, de teljes hosszában az egész tetőtér beépithető.
A konyha alatti részen a ház alápincézett, itt helyezkedik el a hagyományos tüzelésű kazán és a fatároló. A ház fütése kazánról radiátorokkal van megoldva, de a nappaliban lévő szép kandalló és az egyik hálószobában lévő cserépkályha mint kiegészitő fütés is működik. A sok tetőfelület lehetővé teszi napelemes fütés kialakítását is.
Közművek: 3 fázisú áram, viz, csatorna. (gáz nincs)
Külső megjelenésében is nagyon tetszetős a ház.
Az egész háznak különös hangulata van, mely a régi idők hangulatát megidézve az ember lelkét nyugalommal tölti el.
Vevőnek irodánk díjmentes hitelügyintézést biztosít!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel