Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 282 m2
Azonosító: 34211498
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 245 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Bejáratott, azonnal termelő BEFEKTETÉST keres?
Kereskedelmi SZÁLLÁSHELYET vásárolna egy KÜLÖNLEGES FÜRDŐVÁROSBAN?

Kivételes adottságokkal rendelkező ingatlan keresi vállalkozó kedvű új tulajdonosát!

A Dream House Ingatlaniroda kínálatában elérhető egy 514 nm-es telken elhelyezkedő 2 lakásos PANZIÓT ÜDÜLŐTERÜLETEN. A házat 2008ban az akkori tulajdonosok az építőipar aktív résztvevőiként saját otthonuknak álmodták és építették meg. Egy 2 LAKÁSOS HŐSZIGETELT ikerház formájában lett megvalósítva szeparált bejáratokkal, lakrészenként 3 SZINTTEL, összesen 282 nm hasznos alapterülettel.

Mindkét lakásban a FÖLDSZINT (ahonnan a bejáratok is nyílnak), illetve a TETŐTÉR (ahol a hálószobák találhatóak) van kialakítva lakrészenként 86 nm alapterülettel, az egyenként 55 nm-es SZUTERÉN szint pedig jelenleg TÁROLÓKÉNT funkcionál 3-3 légtérrel és külön bejáratokkal. A szintek épületen belül és kívül is ÁTJÁRHATÓAK, és mind a 3 emelethez tartozik TERASZ is PANORÁMÁVAL a környező erdőkre.

Lakrészenként található 1 db amerikai konyhás nappal és egy vizesblokk a földszinten, és 3 külön bejáratú szoba egy extra fürdőszobával a tetőtérben. A szobák külön KLÍMÁVAL felszereltek, REDŐNNYEL ellátott MŰANYAG nyílászáróval rendelkeznek, a hőellátásról pedig PADLÓFŰTÉS radiátoros rásegítéssel gondoskodik. A hőtermelés GÁZKAZÁN keresztül biztosított, a lakások minden közüzemi fogyasztása KÜLÖN MÉRHETŐ. Az egész épület az elmúlt 8 évben TELJES FELÚJÍTÁSON esett át kívül-belül.

A jelenleg részlegesen hasznosított szuterén szint kiváló potenciált jelent a leendő vásárló részére. Alkalmas lehet akár a jelenlegi lakrészek BŐVÍTÉSÉRE, új STÚDIÓLAKÁSOK létesítésére, vagy külön WELLNESS RÉSZLEG kialakítására. A fűtés már van építve, a vizes kiállások megvannak és a CSATORNACSATLAKOZÁS is megoldott.

Az ápolt kertben GYERMEKSAROK, TŰZRAKÓ és kerti GRILL került kialakításra, a bejáratnál pedig 4-5 szgk elhelyezésére alkalmas, részben fedett GÉPKOCSIBEÁLLÓ található.

A turisztikai potenciált a telek és a város lokációja adja. Bogács Termálfürdőjének bejáratától 5 perc sétára található, a közeli horgásztótól 150 méterre és 750 méterre a buszmegállótól. A festői borsodi település egyszerre kínál a fürdő mellett számos kirándulási / túrázási lehetőséget a BÜKKBE és híres BORVIDÉK is egyben illetve itt és a környező településeken rendszeresen szerveznek különböző KULTURÁLIS és GASZTRONÓMIAI RENDEZVÉNYEKET.

Jelenleg a tulajdonosok életvitelszerűen lakják az egyik lakást, a másikat pedig 10 férőhelyes szálláshelyként üzemeltetik, melynek további hasznosításához az eladók biztosítják a bejáratott ÉRTÉKESÍTÉSI PROFILOKAT. Az ár TARTALMAZZA a teljes FELSZERLÉST, BERENDEZÉST és BÚTORZOTAT.

Képtelenség egy hirdetésbe belezsúfolni minden információt, ami érdekes lehet az ingatlannal kapcsolatban. Keressen meg bátran és rengeteget mesélek még az ingatlanról!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 531,56 ezer Ft/m²
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 295 ezer Ft/m²
Bogács 531,56 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 245
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch