Kaposvár, Szigetvári utca Eladó családi ház
Alapterület 428 m2
Telekterület 835 m2
Szobák 5
Azonosító: 34164250
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 560 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó családi ház
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás nincs megadva
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Otthon több generációnak És Vállalkozás-irodaház-telephely! 3 az Egyben!
Rendkívül sokoldalú és többféle célra tökéletesen használható ingatlan eladó.

Komoly vállalkozó otthonának és iroda-tárgyaló-telephelyének, vagy nagycsaládosok, összeköltözők részére messzemenőkig bármire alkalmas masszív minőségi anyagokból készült családi ház!
A telek 835 m2 sík, részben burkolt, az ingatlan teljes utcafronti részén kialakított kulturált parkolóval rendelkezik. A területhez további igény esetén megvásárolható a tulajdonos szintén saját szomszédos ingatlana is, ami egy hangulatos 577m2 jó „energiájú” és fekvésű terület, kb. 90 m2 felújítható épületegyüttessel, +13M Forintért.

Az épület 3-szintes + szuterén szint.

Az ingatlan 2 lakószinten több, mint 225 m2 nettó hasznos belső terével és össz. 32m2 terasszal rengeteg privát és vállalkozási lehetőséget ajánl új tulajdonosai részére.
A magas földszinten a helyiségek jelenlegi funkciója reprezentatív recepció-tárgyaló-adminisztráció-irattár-konyha/étkező-szoc.blokk irodaegyüttes (össz. 90m2) és egy hozzá kapcsolódó, de kívülről külön bejárattal és nagy méretű terasszal is rendelkező apartman (40m2).

Több generációs családi ház igény esetén ez a szint könnyedén átalakítható tökéletes ergonómiájú otthonná is, gépészeti átalakítások nélkül.

Az emeleti lakószint (2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, közlekedő és lépcsőház) összesen 95 m2, a hozzá kapcsolódó 15 m2-es terasszal és 2,4m2-es keleti, illetve ugyanekkora nyugati erkéllyel.

Az alsó-udvarszinti-földszinti 187 m2 alapterület nagyobb része csúszásmentesen járólapozott, bármilyen üzemi, vagy raktártevékenységre alkalmas, 2-2,8 méter magasságig csempézett falfelületekkel, szociális blokkal, személygépkocsikkal bejárható ajtókkal, a fűtési rendszerre kötve és komoly 3 fázisú áramellátással, garázzsal és az udvarban további dupla lemezgarázzsal vállalkozó szelleműek részére igazi paradicsom, tulajdonosa legutóbb ruházati nagykereskedelmi vállalkozása logisztikai, iroda, vendégfogadó és raktárközpontjaként használta.

A ház alatt 40 m2 szuterén szint található, mely szintén a ház 3 szintjét összekötő komoly lépcsőházból nyílik. Ezek a helyiségek is járólappal burkoltak, hibátlanul használható terek bármilyen tárolási, műhely, rekreációs stb. tevékenység végzésére, illetve itt található a BOSCH kondenzációs gázkazán, amely az egész ingatlan fűtését és melegvíz ellátását biztosítja 200 literes melegvíz tárolóval.

Igény esetén ez a tér otthona szabadidős helyszínéül is szolgálhat bármilyen átalakítási lehetőséget és igényt kielégítve.

A ház lehetőségeinek kihasználását maximálisan és elkülönülten biztosítja több főbejárat, annak emeleti lakás részére, tárgyaló-recepcióhoz és irodákhoz, földszinti apartmanhoz, raktárakhoz való közvetlen kényelmes, logikus és minőségi kompromisszummentes bejutást a különböző funkcióknak megfelelően.
A gépjárművek részére mind a térkövezett kapubeálló, az udvar, és a garázsok és a már említett utcai vendégparkoló biztosítják a kényelmes tárolási lehetőséget.

Alsó-felső szinten beépített konyha a dupla komfortot biztosítja,
de a vízhálózat kialakítása további vízleállások, vizesblokkok teszik lehetővé a további terjeszkedést igény szerint.
A ház egyik fénypontja az összes szintre vezető lépcsőház valódi természetes gránit burkolatai.

A földszinti és emeleti részéhez is nagy, jól használható terasz, illetve az emeleten 2 további erkély található.

Az ingatlan építésekor a tulajdonos kiváló minőségű anyagokat használt, ami mai napig kiállta az idő próbáját, jelenlegi állapotában is azonnal költözhető minőségű és állapotú, illetve bármilyen átalakítás-felújítás esetén kiváló alapokra, bátran építkezhet új tulajdonosa.

A villamos hálózat két fő részre van osztva 2 villanyórával, az egyik az emeleti lakrészé, a másik az ingatlan többi részét látja el, így több generációs lakás igény esetén az ingatlanra megkérhető a rezsitámogatott éves áramkvóta kétszerese, vagy vállalkozás részére is elszeparáltan elszámolható a fogyasztás, amit a 2 db vízóra
is segít. Az otthon melegéről és melegvizéről a már említett kondenzációs kazánnal üzemelő fűtés gondoskodik, a legmelegebb nyári napokon pedig az emeleten 2 inverteres klímaberendezés is biztosítja a tulajdonos maximális komfortját.
További kényelmet a távirányítós kovácsoltvas kapu ad, valamint kamerarendszer és kültéri infrasorompóval is ellátott riasztórendszer szolgálja az egész család és értékei biztonságát.

Ha valaki hasonló igényekkel rendelkezik, vagy nagy családja számára keres megfelelő ingatlant az azonnal látni fogja, hogy mai árakon egy ilyen ingatlanegyüttest megépíteni elképesztő összegekbe kerülne.

Kérem, hogy kizárólag komoly érdeklődők keressenek, akiknek szívesen válaszolok bármilyen kérdésükre.
Az ingatlan tulajdonostól eladó.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kaposvár, Szigetvári utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 162,38 ezer Ft/m²
Kaposvár 312,69 ezer Ft/m²
Somogy megye 478,91 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 560 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch