Esztergom, Komárom-Esztergom megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 784 m2
Közvetítői azonosító: COM 0784 Azonosító: 34140519
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 486 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Leírás

Esztergomban, a Hegyalja utcában kellemes természetközeli környezetben egy családiház építésére alkalmas telek építésitervvel, és már megépített alapokkal Eladó!

A saroktelek 784m2, és a lefektetett alapok a beépíthetőség maximum méretére lettek tervezve. Már kialakításra került új áramdobozzal az elektromos rendszer (3 fázis + H tarifa), és az emésztő rendszer. A telken gyűrűs kút van.

Természetkedvelőknek, kikapcsolódni vágyóknak tökéletes otthon, vagy akár nyaraló lehet! A telek közel a Dunaparthoz található, és az Esztergomból kivezető bicikliút vége pont itt helyezkedik el. A bicikliút végén egy sokak által ismert büfé található, a telektől 1 perces sétára buszmegálló helyezkedik el. Esztergomban rengeteg turisztikai célpont található, és mindenféle szolgáltatás, bolt és hivatal, is elérhető itt. Bölcsődék, óvodák, iskolák, középiskolák, és a Pázmány Péter Tudományos Egyetem Tanítói kara is itt kapott helyet. Valamint rengeteg munkalehetőséget is biztosít a környék. Megfelelő fiatal családoknak, és idősebbeknek egyaránt!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Esztergom, Komárom-Esztergom megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 486
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch