Etyek, Ófalu Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1400 m2
Azonosító: 34097998
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 945
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Leírás

BUDAPESTI AGGLOMERÁCIÓBAN KIVÉTELES LEHETŐSÉG✅
ÁLMAI OTTHONÁT SZERETNÉ FELÉPÍTENI ?
ELADÓVÁ VÁLT ETYEK LEGSZEBB RÉSZÉN, A NYUGALOM SZIGETÉN EGY 1400 NM-ES PANORÁMÁS ÉPÍTÉSI TELEK✅

Etyek Budapesttől nyugati irányban az M1 autópályán autózva Pest megye határán a fővárostól mindössze 26 km-re található!

Kiváló adottságokkal rendelkező szép szabályos enyhén lejtős telek 16 nm-es utcafronttal rendelkezik. Közművek közül a gáz villany és a csatorna be van vezetve a víz a ház előtt található, beépíthetősége 30%. A telek végében gyümölcsfák is vannak.

Az általam kínált belterületi építési telek a Kecskegödör pincesor közelében található, rendkívül nyugalmas helyen van.
Ha szeretne a teraszán finom Etyeki bort kortyolgatva gyönyörködni a naplementében itt a remek alkalom!

Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik értékálló befektetésben gondolkodnak, vagy egy kiváló infrastruktúrával rendelkező Budapest közeli falucskában tervezik a jövőt.

A település központja 6-8 perc sétával elérhető. Kiváló busz közlekedés, (buszmegálló 5 percre)40-45 perces menetidővel 30 percenként induló járattal juthatunk Budapest Etele térre, ahol a M4 metróval és számos Bkk. járattal a főváros bármely pontját könnyen elérhetjük.
Autóval az M1-es autópályán 20-25 perc alatt érhetünk a Budapestre.

Jöjjön el nézze meg, szeressen bele és tegyen ajánlatot! Rugalmasan megtekinthető!
Kifizetést követően azonnal birtokba vehető!

❗Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésemet, számos kereső ügyfelünk van.
Budapesten, agglomerációjában és Fejér megyében is dolgozom kedvező feltételekkel.
Közel 800 értékesítő kollégával működöm együtt, így sokkal hatékonyabban és jobb áron találhat gazdára az Ön ingatlana is. Munkadíjunk megfizetése kizárólag az adásvételi szerződés megkötését követően történik, egyéb költsége az Eladónak nincs.

Bővebb információért vagy időpont egyeztetésért kérem keressen a hét bármely napján a megadott telefonszámon, vagy a hirdetési felületen emailben. Köszönöm.

További szolgáltatások Ügyfeleink részére kedvező feltételekkel:
ingatlan szakjogász, adótanácsadó, okleveles ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus,
referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező.
Hitelközvetítés, 13 bankkal áll kollegánk kapcsolatban, hogy megtalálja Önnek a legmegfelelőbbet!Egy kis kedvcsináló Etyekről:

Évszázadok óta több mint 800 hektáron termelnek szőlőt, ennek eredményeként a falu néhány éve már a történelmi borvidék táborához tartozik. 1997-től Etyek-Budai borvidék néven szerepel.
Nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert településén évente több alkalommal rendezik meg a rengeteg látogatót vonzó, Etyeki Piknik elnevezésű gasztronómia fesztivált.
A fesztivál célja a település borosgazdáinak, pincészeteinek pálinkafőzők, valamint helyi kézműves családok, sajtműhelyek, sonkamesterek stb. ínycsiklandó gasztronómiai portékájának népszerűsítése.
A településen a nagy közösségi élet jellemző. Számos rendezvény, vetélkedők rendszeres programok tarkítják az itt élők mindennapjait.
Etyeken is áthalad BUBA kerékpárút, a bringások kedvenc pihenőhelyévé váltak a helyi kávézók büfék fröccsteraszok! CSAK NÁLUNK!

További szolgáltatások Ügyfeleink részére kedvező feltételekkel:
ingatlan szakjogász, adótanácsadó, okleveles ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus,
referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező.
Hitelközvetítés, 13 bankkal áll kollegánk kapcsolatban, hogy megtalálja Önnek a legmegfelelőbbet!
A hirdetésbe szereplő információk tájékoztató jellegűek.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét aláírásával nyugtázza.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Etyek, Ófalu
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 30 945
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch