Bük, Vas megye Eladó családi ház
Alapterület 290 m2
Telekterület 806 m2
Szobák 6
Közvetítői azonosító: COM HZ045591 Azonosító: 34072779
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 788 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó családi ház
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981 és 2000 között
Komfort nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás nincs megadva
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981 és 2000 között
Komfort nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás nincs megadva
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés egyéb
Napelem van
Szigetelés van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés egyéb
Napelem van
Szigetelés van
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Bük frekventált, fürdőhöz közeli részén eladó egy jól működő, igényesen kialakított panzió 6 apartman részleggel és egy különálló, egyedi hangulatú szaunaházzal.
Az épület-komplexum egy jól megközelíthető, 806 nm-es saroktelken található. A fő ingatlan a 90-es években épült, melyet 2018-ban úgy modernizáltak, hogy csak a főfalak maradtak meg, azzal együtt kicserélték a teljes közműrendszert, a tetőt, a nyílászárókat, a burkolatokat, a szanitereket, a gépészetet. A házat nagyon körültekintően úgy tervezték meg, hogy annak fenntartása és működtetése gazdaságos és professzionális legyen. A teljes lakható terület a szaunaházzal együtt 290 nm, ehhez kapcsolódik még egy 36 nm- tároló rész a pincében.
A tetőtér beépítéses házban 3 szinten 6 apartman tud állandó jelleggel vendégeket fogadni: a 107 nm-es földszinten 3 db (22 nm, 32 nm, 37 nm-es) apartman, a br. 76 nm-es emeleten 2 db (34 nm, 34 nm) apartman, a 107 nm-es szuterén részben 1 db 71 nm-es apartman került kialakításra.
A szuterén szinten található még két nagy helyiség, melyek tárolóként, mosókonyhaként is funkciónálnak, ezekben kapott helyet a gépészet és annak vezérlése (ipari vízlágyító-, és napelemrendszer irányítása, puffertartály) Az apartmanok fűtése és hűtése infrapanelekkel és klímaberendezésekkel történik.
2023-ban a környzettudatosság jegyében kiépítésre került egy 15 kw-os napelemendszer, mely 2033-ig teljes mértékben fedezi a ház teljes fűtését és villamosenergia felhasználását, így a panzió üzemeltetőjének nem kell ezen költségekkel számolni. A házat tulajdonosai Loxone „okosotthon” rendszerrel automatizálták azért, hogy az épület automatikusan vezérelhető legyen és megfeleljen a magas szintű kényelmi igényeknek és energetikai elvárásoknak. A rendszer bárhonnan távirányítással működtethető: az ingatlanban világításvezérlés, vagyonvédelem (külső, belső kamerarendszer van), kártyás beléptetőrendszer, hűtés-fűtés-szellőztetés szabályozás, automatizált ajtó, ablak, kapunyitás működik.
A telek zárt udvarán a panzió vendégei számára 2022 nyarán felépült egy 36 nm-es, egyedi hangulatú, fa szerkezetű pihenőház, melyben egy 9 kw-os szauna is szolgálja a kényelmet. A ház a többi apartmanhoz hasonlóan rendelkezik fekvőhellyel, főzési lehetőséggel, vizes blokkal, így alkalmas arra is, hogy a szállóvendégek ott elszeparáltan pihenjenek.
Az udvarnak van szépen parkosított, füvesített része, illetve minden apartmanhoz tartozik térkövezett beállóhely is a rendezett, automata kapuval elzárt telken.

A panzió vendégköre érkezik a szállásadó oldalakról, a település turistákat vonzó szegmenséből, illetve újabban a hatalmas beruházást megvalósító nemzetközi gyár mérnökeinek, munkavállalóinak köréből is, így annak gazdaságos működtetése jól tervezhető.
A település infrastruktúrája remek, boltok, vendéglátóhelyek, oktatási és egészségügyi intézmények, kalandpark, golfpálya, nívós welness szállodák, nagy múltú élményfürdő, pezsgő élet, sok munkalehetőség várja az itt letelepedőket.

Az ingatlant tulajdonosai a teljes, fotókon is látható igényes felszereléssel, bútorzattal, illetve a panzió üzemeltetési jogával együtt értékesítik, eladásának oka a család tevékenységének profilváltása.
Ha érez magában ambíciót saját vállalkozás működtetésére és el tudja képzelni jövőjét a szállásadás területén ezen a szépen fejlődő Vas megyei városkában, akkor kérem, keressen!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bük, Vas megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 775,86 ezer Ft/m²
Vas megye 344,17 ezer Ft/m²
Bük 422,73 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 788 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch