Szeged, Fő fasor Eladó családi házban iroda
Alapterület 512 m2
Szobák 14
Azonosító: 34070689
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 925
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó családi házban iroda
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Szeged városában, annak Újszeged nevű városrészében a Fő fasoron kínálom megvételre ezt az 1995-ben ikres jellegű családi háznak épült ingatlant, mely az utóbbi évtizedben már irodaházként üzemel!
A 681 m2-es önálló telekkel rendelkező irodaház teljesen szimmetrikus két egységből áll, hasznos alapterülete összesen 512 m2, valamint mindkét feléhez tartozik még 1-1 db 26 m2 alapterületű dupla garázs is.
Az épületnek jelenlegi kialakítása szerint a 3 szintjén összesen 14 szobája, 6 fürdőszobája és 2 konyha-étkezője és a padlástérben még 2 kondi szobája is van!
Jelenlegi tulajdonosai saját részre, kizárólag irodai célra hasznosítják és kb 35-40 fővel kényelmesen elférnek az épületben, de igény esetén vélhetőleg még ennél is több kollégának is lehet benne helyet biztosítani!
Az egyedi, elegáns stílusú, olasz tulajdonos által olasz, minőségi anyagokból épített épület egyébként 2 teljesen különálló fűtésrendszerrel, valamint külön-külön mérőórákkal is rendelkezik. Fűtéséről egy-egy kombi gázkazán gondoskodik (padlófűtés rendszerrel), melyeket kb 4-5 évvel ezelőtt cseréltek. A hűtést pedig 7+7 db klíma biztosítja!
Korábban a jobb oldali egység mellett található nagyobb kertrészben egy medence is üzemelt, de ez biztonsági és praktikai okokból jelenleg földdel van feltöltve (a merev falú medence még a földben van és a gépészete is), valamint a medence mellett egy kb 50 m2 alapterületű fedett terasz is kialakításra került!
Ez utóbbi adottságok egyébként kiválóan alkalmassá teszik akár panzió, vagy magánszálláshely, esetleg luxus kollégium számára is, hiszen a szobaszám, a fürdők száma és a konyhák mellett ez a kis extra kertrész a kikapcsolódást és a feltöltődést is biztosítani tudja mindenkori lakói, vagy használói számára!
Ha tehát irodaházat, netán magán szálláshelyet, panziót, vagy kollégiumot keres akkor ezt a rendkívül jó ár/érték arányú ingatlant mindenképpen meg kell néznie!
A környékben ingyenes a parkolás és Újszeged egyik decentrumában található, ahol kiváló a tömegközlekedés, boltok és pékség is 50 méteren belül elérhetőek!
Amennyiben túl nagynak értékeli az ingatlant, úgy akár darabonként is megvásárolható, 124 mFt-os darabonkénti áron!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szeged, Fő fasor
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 478,52 ezer Ft/m²
Szeged 1,07 millió Ft/m²
Csongrád-Csanád megye 1,08 millió Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó irodák ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 925
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch