Csővár, Pest megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1099 m2
Azonosító: 34043276
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 566
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Csőváron kínálok megvételre egy 30%- ban beépíthető 1099 négyzetméteres építési telket.
A telek besorolása Lf-2
A falusias lakóterületen telkenként elhelyezhető : - legfeljebb 1 lakóépület, legfeljebb 2 lakás, - egy alapfokú ellátást biztosító kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó létesítmény, - a lakókörnyezetet nem zavaró a szokásos mértékű gépjármű,-és személyforgalmat meg nem haladó vonzású legfeljebb egy lakótelek területet igénylő kisipari, kézműipari kisüzemi mezőgazdasági üzemi építmény, a HÉSZ jóváhagyásáig kialakultak kivételével, - egyéb épületek a főfunkció kiegészítéseként, csak annak megléte, vagy egyidejű építése esetén: tárolóépület, műhely, állattartó épület.
Kialakítható legkisebb telekterület: 1000 m2
Kialakítható legkisebb telekszélesség: 18 m
Beépítési mód: oldalhatáron álló
Beépítettség legnagyobb mértéke: 30 %
Megengedett legkisebb-legnagyobb építménymagasság: 3,0- 4,5 m
Zöldfelület legkisebb mértéke: 40 %
Építési hely: 5-5 szomszédos telek előkertjéhez illeszkedve kell kialakítani, vagy min. 5,0 m - oldalkert: OTÉK 36. § (2) szerint
hátsókert: min. 6,0 m
A közművek a telek előtti utcából csatlakoztathatóak.
A gyümölcsfákkal beültetett telek a település központjától néhány percnyire lévő csendes zsákutcában található. Domboldali telek, enyhén emelkedik.
Kiváló választás lehet azok számára, akik Budapest vagy Vác közelségében keresik a csendet és harmóniát. A környéken számos túra és kirándulóútvonal várja a természetet kedvelőket. A horgászat szerelmesei számára több környékbeli tó nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Csővár és környéke népszerű vadászhely, így hétvégi vagy vadászház építésére is kiváló helyszín ez a telek.
Csővár Budapestről a 2-es főúton és az M2-es autóúton közelíthető meg. Váctól 20 km-re, északkeletre található egy gyönyörű, erdőkkel határolt völgyben fekszik. A falu nyugati határában, a 349 méter magas Várhegyen megcsodálható az egykori Csővár nagytornya és valamikori lovagtermének két impozáns ablaka is. A falut körülölelő dombok közül a második legmagasabb a Vashegy, 358 méter magas. Innen tiszta időben csodálatos panorámában tárulnak elénk a Cserhát, a Börzsöny, a Pilis, a Mátra, de még a Kárpátok vonulatai is.
Amennyiben az álmai túlnőnek ezen az 1099 négyzetméteres telken, úgy vásárolja meg a közvetlen felette lévő építési telket is. Így egy a falura és a környező dombokra panorámás, 2229 négyzetméteres, két utcára nyíló, gyümölcsfás birtokot tudhat majd magáénak. A két telek irányára együttesen: 17.500.000.- Forint
A ingatlanokról készült képek illusztrációk! A kivitelezővel egyeztetve a terület adottságaihoz illesztve az épületek megrendelhetőek!
Amennyiben szívesen megnézné kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Csővár, Pest megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 30 566 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch