Telekterület 2229 m2
Azonosító: 34043258
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 566
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Csőváron együttesen kínálok megvételre két külön helyrajzi számon lévő építési telket.

A nyitókép illusztráció!
A kivitelezővel egyeztetve megrendelhető!
30%- ban beépíthetőek, együttesen 2229 négyzetméter.
A telkek besorolása Lf-2
A falusias lakóterületen telkenként elhelyezhető : - legfeljebb 1 lakóépület, legfeljebb 2 lakás, - egy alapfokú ellátást biztosító kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó létesítmény, - a lakókörnyezetet nem zavaró a szokásos mértékű gépjármű,-és személyforgalmat meg nem haladó vonzású legfeljebb egy lakótelek területet igénylő kisipari, kézműipari kisüzemi mezőgazdasági üzemi építmény, a HÉSZ jóváhagyásáig kialakultak kivételével, - egyéb épületek a főfunkció kiegészítéseként, csak annak megléte, vagy egyidejű építése esetén: tárolóépület, műhely, állattartó épület.
Kialakítható legkisebb telekterület: 1000 m2
Kialakítható legkisebb telekszélesség: 18 m
Beépítési mód: oldalhatáron álló
Beépítettség legnagyobb mértéke: 30 %
Megengedett legkisebb-legnagyobb építménymagasság: 3,0- 4,5 m
Zöldfelület legkisebb mértéke: 40 %
Építési hely: 5-5 szomszédos telek előkertjéhez illeszkedve kell kialakítani, vagy min. 5,0 m - oldalkert: OTÉK 36. § (2) szerint
hátsókert: min. 6,0 m
A közművek a telkek előtti utcákból csatlakoztathatóak.
A telkek két utcáról megközelíthetőek. Kialakításuknak köszönhetően nagyszerű adottságúak. A magasabban elhelyezkedő 1130 négyzetméteres telek csodálatos kilátással a falura és a környező dombokra néz le, míg az alsó telek egy csendes zsákutcába nyílik, gyümölcsfák árnyékolják, így egy nagyon kedves kis rejtett birtok alakítható ki rajtuk a település központjától karnyújtásnyira, elhelyezkedésüknél fogva azonban csendes, harmónikus környezetben.
Kiváló választás lehet azok számára, akik Budapest vagy Vác közelségében keresik a mozgalmas napok utáni nyugalmat. A környéken számos túra és kirándulóútvonal várja a természetet kedvelőket. A horgászat szerelmesei számára több környékbeli tó nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Csővár és környéke népszerű vadászhely, így hétvégi vagy vadászház építésére is kiváló helyszín ez a két telek.
mivel két helyrajzi számon szerepelnek és önállóan is megközelíthetőek, így a későbbiekben külön- külön is értékesíthető bármelyik, ezért befektetésként is kiváló lehetőség. A környék fejlődő, a főváros zsúfolt agglomerációjától egy karnyújtásnyira lévő vonzó célpont, a friss levegőre és háborítatlan csendre vágyó emberek számára.
Csővár Budapestről a 2-es főúton és az M2-es autóúton közelíthető meg. Váctól 20 km-re, északkeletre található egy gyönyörű, erdőkkel határolt völgyben fekszik. A falu nyugati határában, a 349 méter magas Várhegyen megcsodálható az egykori Csővár nagytornya és valamikori lovagtermének két impozáns ablaka is. A falut körülölelő dombok közül a második legmagasabb a Vashegy, 358 méter magas. Innen tiszta időben csodálatos panorámában tárulnak elénk a Cserhát, a Börzsöny, a Pilis, a Mátra, de még a Kárpátok vonulatai is.
Amennyiben szívesen megnézné kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Csővár, Viola út
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 30 566 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch