Szügy, Nógrád megye Eladó családi házban iroda
Alapterület 500 m2
Szobák 8
Közvetítői azonosító: COM M271171 Azonosító: 34043055
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 474 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó családi házban iroda
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Légkondicionáló nincs megadva
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 és 1980 között
Emelet nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Légkondicionáló nincs megadva
Üzemeltetési díj nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Gyönyörű kúria teljes körűen felújított, kiváló állapotban eladó. Szügyben, Nógrád vármegyében kínálunk eladásra egy egyedülálló ingatlant. A Paczolay kúria a XIX. században épült, alapterülete 396 m2, eredetileg 5 szobás volt, napjainkban mérnöki irodaként funkcionál és jelenleg is üzemel. Kizárólag a tulajdoni jogot birtokló cég elköltözésének köszönhetően kerül az ingatlanpiacra ez az egyedi és a teljesség igényével felújított épület együttes. Nyolcezer nm.-es területen található a kúria melyben, többcélú felhasználásra alkalmas helységek találhatók, jelenleg irodák, tárgyalók, konyha fürdőszoba, közlekedők, hatalmas oszlopos terasz, előtte parkolóval, mögötte a termelő egység található, szintén felújított, hőszigetelt épületben itt is sokoldalú felhasználásra alkalmas helységeket találunk. Akár egy nagy rendezvényterem kialakítását is lehetővé teszi. Műhelyek, gépkocsi vagy egyéb eszközök tárolására alkalmas egységek mind korszerűen, igényesen felújítva, kialakítva. Mindkét épület új hőszigetelt nyílászárókkal felszerelt és a tetők is újak. Tökéletesen alkalmas a jelenlegi funkció, jövőbeli hasonló felhasználására, de exkluzivitásának köszönhetően egyéb magáncélú felhasználásra, családi birtoknak vagy vendégház kialakítására is kiváló lehetőség. Tekintve hogy Szügy kiváló infrastruktúrával és számtalan munkalehetőséggel bír, óriási igény mutatkozik szálláshelyek kialakítására. A két épület együtt 500nm, de udvarán helyet kapott még egy további 80 nm.-es épület mely szintén teljes körűen felújított, itt akár egy különálló lakás is kialakítható. Hullámlemezzel és betonalappal körbekerített kertjében ősfás liget található, melyben helyet kapott egy karám is ami jelenleg pónilovak otthona. Kellemes idilli környezet úgy munkavégzésre, mint életvitelszerű lakás szempontjából. Udvarára elektromos kapun jutunk be, a biztonságról távfelügyeletre bekötött riasztó és kamerarendszer gondoskodik. Minden közművel rendelkezik az ingatlan az elektromos áram ellátás 3x63 Amper. Két új gázkazán látja el az épületek fűtését radiátor hőleadókkal. Felújítása két évig zajlott és éppen csak befejeződött, így egy vadonatúj kiváló ár-értékű ingatlan birtokába kerül leendő tulajdonosa. A vételárat nem terheli plusz ÁFA tartalom. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal! Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink lakáscélú adásvételét.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szügy, Nógrád megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 538 ezer Ft/m²
Nógrád megye 193,87 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó irodák ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 474 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch